Terug naar boven

Het hart van coaching: coachen vanuit de gestaltvisie - Deze Cursus is offline

Deze Cursus kan niet worden gecontacteerd via Vind-een-Therapeut.nl. Vind een andere Cursus via onderstaande links.

Omschrijving

Jij wil aan de slag met coaching, of je wil een betere coach worden? “Het hart van coaching” geeft je de nodige bagage om vanuit de gestaltvisie aan de slag te gaan.

Hoe krijg je zicht op de vraag achter de vraag naar coaching? Hoe ga je om met weerstand? Hoe hanteer je de patronen van de gecoachte en van de coach? Hoe kan je de relatie tussen coach en coachee als hefboom tot verandering gebruiken? Hoe kan je de coachee aanzetten tot actie?
Alle aspecten van coaching worden belicht en ingeoefend in “Het hart van coaching”. Wij coachen jou. En jij kan er als coach meteen mee aan de slag.

Deze modules zijn geschikt voor interne en externe coaches, consultants, HRM-managers, begeleiders, opleiders, leraren en projectleiders. Kortom: iedereen die wil starten met coaching of zich wil verdiepen in de gestaltbenadering van coaching.

Wat bieden wij?

  • De kracht van deze opleiding:
  • korte en intensieve opleiding
  • meteen toepasbaar
  • diepgang op persoonlijk niveau
  • ervaringsgericht en relationeel
  • oefenen met reële cases
Hoe werken wij?

Deze modules geven je een theoretisch kader. Maar je oefent ook meteen je vaardigheden, je gaat meteen aan de slag met oefeningen die je als coach kan gebruiken bij je eigen cases. Je krijgt feedback van je collega’s en er is ook ruimte en tijd voor zelfreflectie.


Voor meer info over alle modules: https://www.ivc.be/nl/calendar/opleidingskalender/...

Zoek een andere cursus

Locatie cursus