Terug naar boven

Een virtuele reis doorheen de verschillende dimensies - Deze Themadag is offline

Deze Themadag kan niet worden gecontacteerd via Vind-een-therapeut.nl. Vind een andere Themadag via onderstaande links.

Omschrijving

We leven hier op Aarde in de 3° dimensie.

Maar naast deze 3° dimensie zijn er nog vele andere dimensies. Elks met een eigen bewustzijnstoestand. Want een dimensie is geen gebied dat je binnentreedt. Het is een bundeling van trillingen die behoren tot de energieën van bepaalde verworvenheden, zoals liefde, vertrouwen, mededogen, enz.
We gaan tijdens deze dag in op de verschillen tussen die trillingen en op de verschillende manieren waarop die energieën zich uiten in de respectievelijke dimensies.
Naast een reis in vogelvlucht doorheen de dimensies gaan we vooral in op ‘de grote verschuiving’ die we met z’n allen aan het realiseren zijn.
Bijgevolg zullen we extra aandacht besteden aan de 3°, 4° en 5° dimensie.
Bedoeling van deze dag is, naast het inzichtelijk karakter, ook praktische tools aangereikt te krijgen om onszelf op te t(r)illen. Zodoende kunnen we de ‘grote sprong’ vol vertrouwen maken.

Datum: zondag 4 maart 2018, 9.30u tot 17.00u
Begeleiding: Anita Van Broeck
Prijs: 90 €
Locatie: De Walnoot vzw - Ruimte voor Levenskunst, Hanendreef 135, Brasschaat
Info & Inschrijven: Inschrijven kan door je aan te melden via telefoon (03/653.47.53) of per E-mail levenskunst@dewalnoot.be en door het voorschot van 40 € over te schrijven op rekening van De Walnoot BE42 0011 9789 7254 met de vermelding van je naam en de cursusdatum.

Zoek een andere cursus

Locatie cursus