Burn-out de Baas - Deze Training is offline

Deze Training kan niet worden gecontacteerd via Vind-een-therapeut.nl. Vind een andere Training via onderstaande links.

Omschrijving

Mensen met burn-out voelen zich uitgeput, op, aan het einde van hun Latijn. Vaak zijn ze doorgegaan met werken totdat ze het niet meer konden opbrengen. Soms kan men niet verder omdat de vermoeidheid vergezeld gaat met steeds ernstigere andere klachten, zoals hoofdpijn, slaapproblemen of stress en overgevoeligheid voor prikkels, geluid en drukte. Mensen voelen zich uiteindelijk te beroerd om nog te werken. Soms is het vastlopen het gevolg van incidenten die vaak ook weer met de uitputting samenhangen.

In 4 lessen van een uur worden er tips gegeven en oefeningen gedaan om je Burn-out weer de Baas te worden. Voor de start van de training ga je een aantal schema's bijhouden, zoals een activiteitenformulier en een dagboek voor gedachten. Deze input zal weer gebruikt worden om je ondanks de groep ook persoonlijke begeleiding te geven. Persoonlijke aandacht is sowieso belangrijk, daarom is de maximale groepsgrootte 4 deelnemers: vol = vol.

In deze training wordt gebruikt gemaakt van meerdere therapievormen, zoals cognitieve gedragstherapie, mindfulness coaching en hypnotherapie. Bij de 2e sessie krijg je een op maat gemengde Bach Bloesem mee, deze druppeltjes kunnen veilig naast eventuele andere medicatie gebruikt worden en draagt bij aan je herstel.

Planning:
Dinsdagavond van 20.30 - 21.30 uur.
7 november, 14 november, Maandag 20 november, 28 november

Planning 2018
Maandagavond van 20.30 - 21.30 uur.
8 januari, 15 januari, 22 januari, 29 januari

Details:
Aanmelden kan via info@DeLandbouwNauerna.nl of telefoon/app: 06-2477 8784. De training kost € 220 euro p.p. en dient vooraf te zijn voldaan (je ontvangt een factuur na aanmelding). Check vooraf je polisvoorwaarden voor alternatieve zorg. Je kunt de kosten van de consulten (mogelijk) declareren bij je zorgverzekeraar.Heb je andere vragen: schroom niet om contact op te nemen.

Zoek een andere cursus

Locatie cursus