Terug naar boven

Intuïtieve ontwikkeling - Deze Training is offline

Deze Training kan niet worden gecontacteerd via Vind-een-therapeut.nl. Vind een andere Training via onderstaande links.

Omschrijving

In drie bijeenkomsten ga je leren: om beter te luisteren naar je eigen gevoel, de stem van binnen, intuïtieve ingevingen. Zodat je betere keuzes kunt maken, die echt bij jou passen en uit je diepere verlangens voortkomen. In plaats van steeds te doen wat verwacht wordt of wat je denkt dat moet.

Waarom deze cursus doen
Er komt veel op je af. Je moet van alles. Hierin steeds meegaan, kan leiden tot stress, uitputting, overspannenheid of burn-out. Het geeft ook geen voldoening, omdat je ergens weet dat je niet doet wat je zelf het liefst wilt. Dat stel je uit tot later… als je tijd hebt. Zo kun je niet doorgaan!

Deze cursus leert je om naar binnen te keren voor leiding. Om te voelen en te leren om onderscheid te maken in al wat je voelt, is het van jou of van de ander. Trouw zijn aan je eigen gevoel en intuïtie zal je helpen om de juiste dingen te doen in je leven en te werken met behoud van energie.

Een cursus van 3 lessen
Les 1: Grenzen, je innerlijke leiding volgen
Deze dag doen we eerst een inventarisatie: waar loop je tegenaan, wat wil je leren in de cursus. Dan kijken we naar het thema grenzen. Als je afgestemd bent op anderen en minder op jezelf ontstaat er onbalans. Doel: Hoe kun je je meer afstemmen op jezelf.

Les 2: Evenwicht binnen/buiten, trouw zijn aan jezelf
Vervolg op les 1. Jouw gevoelens,kun je ze uit elkaar houden? En alles in je hoofd? Wat is wat: intuïtie, leiding van God of je ziel, een gids of een engel, stem van je innerlijk kind of ouder, verwachtingen, regels, wat hoort, moet. Hoe kun je trouw zijn aan jezelf en daarmee een voorbeeld zijn voor anderen: je kinderen, medewerkers, klanten. Doel: meer trouw zijn aan je zuivere gevoel en je innerlijke wijsheid.

Thuis oefenen
In de tussentijd (4 weken) ga je oefenen met wat je hebt geleerd en je voornemens in praktijk brengen. Bijvoorbeeld vaker mediteren, thuis of op je werk zaken aankaarten of anders aanpakken. Als je behoefte hebt aan sparren met mij, als je het even niet meer weet of vragen hebt, kun je me mailen of bellen.

Les 3: Helderheid in wat je voelt, in praktijk brengen
Wat is van jou en van de ander, maak helder onderscheid in wat je voelt, zuiver jezelf van wat niet van jou is en niet bij jou hoort. Wat wil jij neerzetten in de realiteit, in jouw leven en werk, en hoe kun je dat doen? Wat heb je nodig? Doel: het geleerde in praktijk brengen en concrete stappen zetten.

Werkvormen
Je brengt jouw persoonlijke vraag of doel voor de cursus in. Wat wil je leren? We beginnen elke keer met een ontspannings-oefening die je naar je innerlijke stilte leidt. Dat alleen al brengt je dichter bij jezelf!

Andere oefeningen die we doen:

  • meditatie: rust vinden, overgave, vragen om hulp en leiding
  • intuïtieve oefeningen: voelen van grenzen, leren luisteren naar ingevingen
  • dialoog: uitwisseling van ervaringen en leren van elkaar
  • creatieve werkvormen: diverse schrijfopdrachten

Data en kosten

Vrijdag 19 april, 10.00 - 13.00 uur, les 1
Vrijdag 3 mei, 10.00 - 13.00 uur, les 2
Vrijdag 31 mei, 10.00 - 13.00 uur, les 3

Volgende training:


Vrijdag 7 juni, 10.00 - 13.00 uur, les 1
Vrijdag 21 juni, 10.00 - 13.00 uur, les 2
Vrijdag 19 juli, 10.0 - 13.00 uur, les 3

De cursus wordt in het najaar van 2019 weer gegeven. Data volgen.

De kosten voor de cursus zijn 195 euro, inclusief, koffie, thee, lekkers en materialen. Je kunt ook in drie termijnen van 65 euro betalen.

Zoek een andere cursus

Locatie cursus