Terug naar boven

Tweedaagse 'Leiderschap Binnenstebuiten'

COACHINGENT

ASKIT

Ham 175

9000 Gent

Oost-Vlaanderen

Tweedaagse 'Leiderschap Binnenstebuiten'

Introductie

Tweedaagse training Leiderschap Binnenstebuiten

Naast het verkennen van de nodige theoretische modellen en kaders, is de training gericht om jouw leiderschap te ontdekken en te ontwikkelen om zo met meer resultaat te kunnen leiding geven.

Tijdens deze tweedaagse worden inzichten uitgewisseld aan de hand van theoretische kaders, tools en eigen ervaringen. Door de aangebrachte technieken zelf in te oefenen, leer je de theorie omzetten in de praktijk én ben je klaar om er in je organisatie zelf mee aan de slag te gaan.

Tegelijk leer je je blinde vlekken herkennen en krijg je handvatten om daar constructief mee om te gaan. Uitgerust met nieuwe inzichten en een positieve mindset kan je het verschil maken in je organisatie. Door in te zetten op talent, door te sturen op resultaat, door oog te hebben voor motivatie en door authentiek leiderschap te etaleren.


Het programma is afwisselend opgebouwd. Theorie, praktijk-oefeningen en reflectie wisselen elkaar af. Er worden heldere en instant-inzetbare kaders gebruikt die nog lang als handvatten zullen dienen in jouw eigen organisatie of team.


Boek nu je training met de Vind-een-Coach Kortingscode VEC en ontvang 10% extra korting op elke training. Gebruik de code VEC tijdens je boekingsproces en bespaar op je training of workshop!


Meer informatie kan je vinden op de site:

zie websitelink onderaan

zie websitelink onderaan

Lees verder

Cursusdatums

Start op: vrijdag 25 oktober 2019
vrijdag 25 oktober 2019Vanaf 9.00utot 17.00u
vrijdag 22 november 2019Vanaf 9.00utot 17.00u

Praktische informatie

Thema's

Leidinggeven Bedrijven en organisaties Coaching opleiding Zelfvertrouwen Sociale vaardigheden Communicatie Geweldloze communicatie Coaching Persoonlijke ontwikkeling

Voor

Leidinggevenden Bedrijven en organisaties Therapeuten, coaches & counselors Leerkrachten & sprekers Volwassenen

Gegeven door

Annelies Depuydt

Prijs

785 euro (ex BTW) (voor twee dagen, inclusief lunch & catering) 40% korting mogelijk via de KMO Portefeuille voor zelfstandigen en bedrijven. Extra 10% als je boekt met deze kortingscode: VEC (voor iedereen, zowel zelfstandigen als particulieren)

Neem contact op met

Tweedaagse 'Leiderschap Binnenstebuiten'
Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

COACHINGENT

ASKIT

Ham 175

9000 Gent

Oost-Vlaanderen

Toon telefoonnummer

https://www.coachingent.be/trainingen

https://www.coachingent.be

http://www.coachingent.be/loopbaanbegeleiding-gent

Routebeschrijving