Terug naar boven

Familieopstellingen Avondworkshop 2019 - Deze Workshop is offline

Deze Workshop kan niet worden gecontacteerd via Vind-een-therapeut.nl. Vind een andere Workshop via onderstaande links.

Omschrijving

Familieopstellingen Cyclus Sittard 2019

Als je wil deelnemen aan de Familieopstellingen kan je dit op:
15 februari 2019 nog plaats 4 representanten op 27/1 2019
8 maart 2019 nog plaats voor vraagstellers en representanten
12 april 2019 nog plaats voor vraagstellers en representanten
17 mei 2019 nog plaats voor vraagstellers en representanten
14 juni 2019 nog plaats voor vraagstellers en representanten


Beste mensen, voor het najaar 2019 hebben wij weer een aantal Familieopstellingen gepland. Voor deelname aan een Familieopstelling is geen speciale kennis en ook niet de aanwezigheid van je familie nodig.

Op alle avonden zullen wij indien de tijd het toelaat ook een opstelling doen met het nieuwe Familieopstellen, hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

In Sittard heb ik een prachtige ruimte kunnen vinden. Omdat deze ruimte iets kleiner is dan de vorige waar wij familieopstellingen hebben gehouden dienen wij de groep deelnemers helaas te beperken op 16 mensen.

Ik wil je verzoeken per e-mail ( info@vormbalans.nl) te bevestigen aan welke workshop Familieopstellingen en op welke avond(en) je wilt komen en met hoeveel mensen. Per avond geldt een maximum van ca. 16deelnemers. De volgorde van deelname wordt bepaald door het tijdstip van aanmelden. Alle aanmeldingen na de eerste 16 worden op de reservelijst geplaatst en hebben in principe voorrang bij de eerstvolgende workshop avond.

De aankomst is tussen 19.15 en 19.30 uur. Wij starten deze workshop Familieopstellingen met een inleidende oefening, waarna we met de opstellingen beginnen. De bedoeling is dat er elke avond 2 maximaal 3 opstellingen zijn met een pauze ertussen. De avond duurt tot maximaal 23.00 uur.

De kosten van de workshop Familieopstellingen voor representanten bedragen 17 euro per avond.

Wil je voor jezelf een Familieopstelling bedragen de kosten 65 euro.

Heb je nu al zekerheid dat je een opstelling voor jezelf wilt kun je voor deze workshop Familieopstellingen ook vooraf inschrijven. Als dat zo is kun je dat aangeven in je reactie en door het geld over te maken op naam vanVormbalans rekening nr. 0496294199. Ook hier geldt dat het tijdstip van aanmelding bepalend is voor de volgorde.

Wil je vooraf van 18.00 tot 19.00 aan een gratis workshop deelnemen, kijk in de agenda op Co-Creator.

Zoek een andere cursus

Locatie cursus