Terug naar boven

Sandra de Rooij

Sanali - Praktijk voor Hypnotherapie

Hypnotherapeut

Westdijk 34C, Voordeur is in de steeg

1704 AK Heerhugowaard - (NH)

Introductie

Ik ben Sandra de Rooij en ik heb een praktijk in Hypnotherapie.

Lief, zorgzaam, luisterend oor, empathisch, spiritueel en gevoelig zijn toch wel de woorden die ik vaak terugkrijg van de lieve mensen om mij heen. Mijn doel is om iedereen die daar voor open staat te helpen en een betere versie van zich zelf te worden, waarbij de dagen starten en eindigen met een glimlach op ieders gezicht!
Met Hypnose is dat eigenlijk vrij makkelijk om dat te bereiken, dus laat je verwonderen en maak kennis met mij en Hypnose.

Therapie met Hypnose is simpel, makkelijk en veilig. Het wordt ervaren als een ontspannende staat, waarin ik contact kan leggen met jouw onbewuste. Daar waar alle vaak negatieve overtuigingen, gedachten en ideeën liggen opgeslagen en d.m.v. van speciale technieken getransformeerd kunnen worden naar positieve overtuigingen. Je ervaart na een paar sessies al een groot verschil!

Hypnose kan voor veel problemen in gezet worden; transformatie van negatieve overtuigingen over jezelf, zoals: “Ik ben niet goed genoeg” of “Ik kan het niet”, maar ook hulp bij Angsten en Fobieën, overdadig eten van bijv suiker, gevoel van onzekerheid of eenzaamheid etc.
Verslavingen
zijn ook goed te transformeren met Hypnose, zeker als je wilt stoppen met Roken!

Naast Hypnose-sessies geef ik ook Access Bars Sessies. Dit is ideaal als je nog wat huiverig bent voor een volledige hypnose-sessie maar wel graag wilt starten met loslaten en transformeren.
Bij een Access Bars Sessie lig je heerlijk ontspannen, aangekleed, op de massagetafel en raak ik diverse punten (Bars) op jouw hoofd aan. Access Bars zijn 32 punten op het hoofd die verbonden zijn met energiebanen in het lichaam. Door je vingers op zo’n energiebaan op het hoofd te plaatsen, ontstaat er ontlading en wordt er ruimte gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden.
Deze energiebanen staan voor een levensthema, zoals geld, gezondheid, controle, communicatie, sexualiteit, vreugde, verdriet, creativiteit en dergelijke. Op deze punten liggen al jouw ervaringen, gedachten, gevoelens, emoties, overtuigingen en oordelen die jij hebt op/over deze
levensthema’s opgeslagen.
Door zachte aanraking van mijn vingers van deze punten (bars), gaat de energie weer stromen en kan alles wat ons niet meer dient losgelaten en opgeschoond worden. Denk dan vooral aan het loslaten van beperkende overtuigingen, een negatief zelfbeeld, angsten, trauma’s en alles wat jou in jouw leven kan beperken om jouw mooiste leven te leven. Het geeft meer ruimte in ons hoofd, waardoor we meer rust gaan ervaren. Een Access Bars Sessie kan bij veel lichamelijke en geestelijke klachten werkzaam zijn, zoals bij slapeloosheid en vermoeidheid, depressie, piekeren, angsten, ADD, ADHD en HSP, PTSS, diverse lichamelijke pijnklachten, concentratieproblemen, faalangst, stress, weinig zelfvertrouwen, burn-out, verslavingen en meer!

Sanali, praktijk voor Hypnotherapie, is geleden aan huis in Heerhugowaard, goed bereikbaar met de auto en eventueel op loopafstand van het treinstation.

Lees verder

Specialisaties

Hypnotherapie Coaching NLP – Neuro Linguistic Programming

Ondersteuning bij

Stoppen met roken Weinig zelfvertrouwen Onzekerheid Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Vrouwen Mannen Jong volwassenen Volwassenen

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Met parking Dicht bij trein station Bereikbaar met openbaar vervoer

Plaats

Therapie via video call (Skype, Zoom e.a.) Therapie aan huis In de therapiepraktijk

Consulttype

Begeleiding in een bedrijf of vereniging Individuele therapie

Talen

Nederlands

Werkmomenten

Maandag t/m vrijdag op afspraak

Wachtlijst

maximaal 2 weken

Prijs voor een consult

Losse Hypnose Behandeling € 125,-
Traject van 3 Hypnose Behandelingen € 350,-
Access Bars sessie van 90 minuten € 90,-

Duur van de sessie

1,5 tot 2 uur

Opleiding

Hypnotherapie bij het HIN; Hypnose Instituut Nederland.

Vergoeding zorgverzekering

Helaas niet van toepassing

Leeftijd

41 jaar

Beroepsvereniging

CAT - Collectief Alternatieve Therapeuten

Neem contact op met Sandra

Westdijk 34C, Voordeur is in de steeg

1704 AK Heerhugowaard - (NH)

Noord-Holland

Toon telefoonnummer

http://www.sanali-hypnose.nl

http://www.stoppenmetrokenmethypnose.nl

http://www.sandraderooij.nl

Routebeschrijving