Terug naar boven

Update rond therapie tijdens Covid-19-lockdownBijna alle therapeuten bieden weer live gesprekken in de praktijkruimte.
Ook therapie via video call, telefoon, chat of e-mail blijft mogelijk (via "Verfijn je zoekopdracht").

Internationaal Register Hypnosetherapeut - Deze Therapie opleiding is offline

Deze Therapie opleiding kan niet worden gecontacteerd via Vind-een-Therapeut.nl. Vind een andere Therapie opleiding via onderstaande links.

Omschrijving

Wil je graag snel en effectief mensen helpen? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Overweeg je een carrière als hypnosetherapeut? Wil je graag je eigen praktijk opstarten? Dan is aan de slag gaan als Internationaal Register Hypnosetherapeut iets voor jou.

De opleiding IHR (Internationaal Hypnosetherapeut Register) is een zevendaagse opleiding en omvat drie modules: (1) basiscursus hypnose, (2) Jeffrey Stephens Protocol en (3) geavanceerde hypnose.

Dankzij deze uitgebreide en intensieve cursus leer je een bijzondere vorm van hypnose: “directe hypnose”. Dit is een krachtige maar eenvoudige techniek waardoor je al in één sessie van 20 minuten resultaten kan zien. In deze opleiding komen ook alle aspecten aanbod voor het opzetten van een eigen en succesvolle hypnosepraktijk. Wij bij HypnoseCentrum hebben dankzij deze formule een bloeiende praktijk kunnen uitbouwen, waarbij we het voorrecht hebben dagelijks mensen te ontvangen en te helpen met de meest uiteenlopende problemen.

Zoek een andere cursus

Locatie cursus