Terug naar boven

IOPT opstellingen dag

Workshop

Inez Blankestijn

Amersfoort

Robert Kochstraat 4, 'Huis van Zuid'

3500 Utrecht

Utrecht

Introductie

IOPT (Identity-Oriented Psychotrauma Therapy) is een opstellingsmethode waarin de identiteit - jouw 'ik' - centraal staat. Het wordt ook wel het 'opstellen van het verlangen' genoemd want beginpunt van de opstelling is het formuleren van je verlangen, dit vormt je intentie. Gaandeweg wordt het spiegelbeeld van jouw eigen psyche zichtbaar: de oorzaken van je verdriet en blokkades (trauma's), je overlevingsstrategieën maar ook jouw krachtbronnen.

Deze dag is bedoelt als kennismaking met de methodiek en met 'jouw zelf'. Er is geen eerdere ervaring met opstellingen vereist. Ook al stel je misschien niet zelf een intentie op, je zal merken hoe de ervaring van resoneren voor anderen of gewoon aandachtig aanwezig zijn een subtiel helend effect op je zal hebben. Zo'n eerste 'zelfontmoeting' kan de ingang vormen naar verdere therapeutische verdieping op het gebied van bijvoorbeeld hechtingsproblematiek, faalangst en compulsief gedrag maar biedt ook inzicht in zingeving: welke richting jij je onbewust verlangt te ontwikkelen vanuit bijvoorbeeld burn-out of depressie.

De locatie van de workshop op 10 februari is in Amersfoort en goed te bereiken met het OV en de auto (gratis parkeren). De dag duurt van 10.00 - 17.00 met inloop vanaf 9.30. Deelname is beperkt tot maximaal 12 personen om de Corona regels te kunnen waarborgen. Koffie & thee zijn inclusief, deelnemers wordt wel gevraagd eigen lunch mee te brengen.

Deze dag wordt geleid door Inez Blankestijn in samenwerking met de Broedplaats Academy voor Psychosynthese.

Lees verder

Cursusdatums

Eerstvolgende startdatum: donderdag 10 februari 2022
donderdag 10 februari 2022

Praktische informatie

Thema's

Familieopstellingen Zelfzorg Liefde & relatie Lichaam & welzijn

Voor

Volwassenen Jongvolwassenen Ouderen

Gegeven door

Inez Blankestijn

Prijs

€100.00

Neem contact op met Inez

IOPT opstellingen dag
Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Inez Blankestijn

Amersfoort

Robert Kochstraat 4

3500 Utrecht

Utrecht

Toon telefoonnummer

http://www.inezblankestijn.nl

http://www.linkedin.com/in/inez-blankestijn-b553a25b

Routebeschrijving