Terug naar boven

Update rond therapie tijdens Covid-19-lockdownOok tijdens Corona blijven heel wat psychotherapeuten in aangepaste vormen therapie voorzien. Dat kan bv. via video call, telefoon, chat of e-mail. Deze vormen van therapie kunnen tijdens een periode van lockdown even waardevol zijn als een face-to-face gesprek.

Blijf ook tijdens deze periode zorg dragen voor je mentale gezondheid en maak gerust een afspraak met één van onze therapeuten.

Massage en Complementairvakbeurs

EXPO Hoevelaken Koninginneweg 1

3871JZ Hoevelaken - (GLD)

Introductie

Op 13 en 14 maart ontmoeten zorgprofessionals, opleiders en aankomend therapeuten elkaar op de vakbeurs in Hoevelaken, om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen, technieken en producten die de gezondheid en het welbevinden van jouw cliënten bevorderen.Bestel je kaarten via de link onderaan het profiel.zie websitelink onderaanMet elkaar geven we invulling aan het brede veld van alternatieve zorg, ondersteunend en aanvullend op de reguliere zorg. Op de beurs vindt je een divers en uitgebreid aanbod GRATIS en betaalde lezingen en workshops, gegeven door specialisten uit Nederland en het buitenland. Jij komt hier in aanraking met mogelijkheden ter uitbreiding of verbreding van jouw huidige of startende praktijk.

De professionals en specialisten kunnen zich effectief verdiepen in de massage en complementaire mogelijkheden/ ontwikkelingen. Tevens richt de vakbeurs zich ook deels op specialisten uit de schoonheidsspecialistenbranche, coaches, verzorgenden, verplegenden en ander aanverwante branches.
Verder is er voldoende ruimte om te netwerken met ondernemers uit het vakgebied. Een beurs die je, als professional in de paramedische zorg, niet mag missen.

Kom in contact met je collega’s en ontdek dat je veel meer kunt samenwerken. Zij hebben een andere geneeswijze of therapie dan jij en help elkaar. Of herontdek jezelf, je kunt meer en wilt misschien meer om je praktijk nog breder in te kunnen zetten.

• Opleidingen en cursussen ter uitbreiding van je praktijk
• Meer dan 42 lezingen/workshops per dag (ook gratis)
• Persoonlijk advies/coaching en demonstraties
• Directe inkoop
• Verbreed je kunde, het geeft je meer competitief voordeel
• Onderscheid je van anderen, je hebt meer te bieden!
• Gratis parkeren

Een beurs vol inspiratie, concrete ideeën & nieuwe ontmoetingen!

Schrijf je tijdig in op de onderdelen die je zeker niet wilt missen! Workshops/lezingen met te weinig animo kunnen komen te vervallen.

Kom ruiken, zien, voelen en ervaren en blijf op de hoogte van ontwikkelingen en technieken als jij je beroepsuitoefening in de complementaire zorg wilt professionaliseren of uitbreiden. Een beurs waar je geïnspireerd raakt en met nieuwe ideeën naar huis gaat.

Lees verder

Workshops, cursussen en trainingen, ... georganiseerd door Massage en Complementairvakbeurs

TypeNaamStart datum

Neem contact op met

Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

EXPO Hoevelaken Koninginneweg 1

3871JZ Hoevelaken - (GLD)

Gelderland

Toon telefoonnummer

http://www.sooner.nl

https://www.sooner.nl/bezoekers/uitleg-en-informatie-workshops/

Routebeschrijving