Terug naar boven

Carola Dominicus

Omarm

Regressietherapeut

Vitruvius , 1ste etage

3962 SC Wijk bij Duurstede - (UT)

Introductie

Misschien herken je het wel. Je zit al een tijdje niet lekker in je vel en je weet niet goed waardoor dat komt. Of je voelt innerlijke onrust, spanning of pijn in je lichaam en loopt steeds vast in dezelfde situaties. Misschien voel je je regelmatig overweldigd door je hoge gevoeligheid. Door allerlei belemmeringen is het moeilijk voor je om een gelukkig en zinvol leven te leiden.

Met regressietherapie, voorouderheling en reïncarnatietherapie breng je een verandering aan in je vaak onbewuste beperkende overtuigingen met bijbehorende vastzittende emoties. Jouw pijn, angsten, verdriet en oude patronen vinden ook nog wel eens hun oorsprong in je vroege jeugd of familiesysteem.

Soms heb je te maken met thematiek die zo oud is, dat het familielijnen in meerdere generaties overstijgt. Onbewust kun je dus angsten van je moeder met je meedragen. Of het verdriet van je oma, die in een onveilig gezin opgroeide. Of de belevenissen die je grootvader in de oorlog meemaakte. Deze gebeurtenissen laten een zogenaamde imprint achter in je familiesysteem, die van generatie op generatie wordt overdragen.

Om te kunnen helen, is het nodig om verbinding te maken met de informatie die vanuit jouw onderbewuste pijnlijke (innerlijke kind)stukken naar boven wil komen.

In een aantal sessies gaan wij samen kijken wat er zich bij jou wil ontvouwen. Wat mag er gezien en gevoeld worden. Het gaat jou inzichten geven en laat je verwerken wat er nog in jou opgesloten zit.

We stimuleren hiermee het zelfhelende vermogen in jezelf. En dat gaat jou de ruimte geven om weer voluit jezelf te zijn en de vrijheid en rust in jezelf te vinden.

Ik ben o.a. opgeleid door Maarten Oversier (regressie- en reïncarnatietherapeut) in traumaverwerking en voorouderheling.

Ben je geïnteresseerd in mijn begeleiding? Misschien heb je een vraag? Ik nodig je van harte uit om vrijblijvend telefonisch contact met me op te nemen. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook. Of kijk eens op mijn website.

Lees verder

Therapievormen

Regressietherapie Traumatherapie Transformatiecoaching Meer ...

Ondersteuning bij

HSP - Hoogsensitief Niet goed in je vel zitten Burnout / burn-out Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Vrouwen Mannen

Bereikbaarheid

Bereikbaar met openbaar vervoer Dicht bij bushalte Vlot bereikbaar met de auto Met parking

Plaats

In de therapiepraktijk Therapie in de buitenlucht

Consulttype

Individuele therapie

Werkmomenten

Ik werk van maandag tot en met vrijdag, van 9.00 tot 17.00 uur

Wachtlijst

-

Prijs voor een consult

147 euro per uur

Duur van de sessie

1,5 tot 2 uur

Opleiding

Traumaverwerking en voorouderheling - Praktijk Maarten Oversier, regressie- en reïncarnatietherapeut
Transformatief coachen - Bridgeman Academy
Abortus- en miskraambegeleiding - Miskraambegeleiding Nederland
NLP - NLP Academie
Voetreflextherapie - Sonnevelt opleidingen
Medische basiskennis - NOGG

Neem contact op met Carola

Vitruvius , 1ste etage

3962 SC Wijk bij Duurstede - (UT)

Utrecht

Toon telefoonnummer

https://omarm.nu/

https://omarm.nu/regressietherapie/

https://omarm.nu/voorouderheling/

Routebeschrijving