Terug naar boven

Update rond therapie tijdens Covid-19-lockdownBijna alle therapeuten bieden weer live gesprekken in de praktijkruimte.
Ook therapie via video call, telefoon, chat of e-mail blijft mogelijk (via "Verfijn je zoekopdracht").

Liesbeth Bouwhuis

Bepper Coaching, Workshops en Trainingen

Coach

Pieterskerkhof 36

2311 ST Leiden - (ZH)

Introductie

Bepper Coaching

Bepper is een praktijk voor coaching, workshops en trainingen.

Wij coachen individuen, stellen, gezinnen en teams. Iedereen die ergens mee zit heeft soms een spiegel nodig om te zoeken naar de oorzaak en mogelijkheden tot verbetering. Veel mensen hebben blokkades en patronen die bewust of onbewust, drempels vormen voor het verbeteren van de situatie of de ontwikkeling. Samen zoeken we wat er in de weg zit om optimaal te kunnen genieten van het leven en functioneren in de dingen die u doet.

Wij trainen professionals (coaches, mediators, trainers, docenten en mensen met een coachende functie) om te werken met de verschillende toepassingen van de Bepper3in1. De effectiviteit van de Bepper Balance methode wordt optimaal na een 2-daagse training. Deze is voor professionals. Er zijn PE-punten aan gekoppeld (NOBCO/LVSC) en u behaalt een Bepper-Balance-certificaat.

Wij geven workshops rond thema's voor particulieren. Daarbij werken we met de Bepper3in1 en de Bepper Balance Methode om snel en effectief een flexibele, op de persoon toegespitste aanpak te kunnen bieden. U krijgt snel en eerlijk inzicht in uw eigen mogelijkheden tot verbetering.

Wij werken onder andere met de door Bepper ontwikkelde en ambachtelijk vervaardigde houten tool: Bepper3in1. We geven daarmee ook Bepper-Balance-Sessies voor 1, 2 of meer personen. Dit zijn éénmalige sessies waarvoor u geen intake nodig heeft. U kunt deze en andere workshops, trainingen of sessies reserveren in onze webshop. U vind de link op onze website.

De praktijk van Bepper Coaching is gevestigd in een monumentaal pand in het hartje van Leiden, 10 min. lopen van Leiden CS.

Neem gerust contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.

Lees verder

Specialisaties

Relatietherapie Coaching Conflictbemiddeling Meer ...

Ondersteuning bij

Burnout / burn-out Verlies Zingeving en zingevingsvragen Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Jong volwassenen Kinderen Jongeren Samengestelde gezinnen Gezinnen Koppels Ouderen Mannen Ouders Personen met een fysieke beperking Vrouwen Volwassenen

Bereikbaarheid

Bereikbaar met openbaar vervoer Dicht bij bushalte Dicht bij trein station

Plaats

Groepsbegeleiding in het bedrijf of vereniging In de therapiepraktijk Therapie aan huis

Consulttype

Begeleiding in een bedrijf of vereniging Gezinsbegeleiding Gezinstherapie Groepstherapie Individuele therapie Relatietherapie

Talen

Engels Nederlands

Werkmomenten

Maandag 09.00 - 18.00 Dinsdag 09.00 - 17.00 Woensdag 11.00-21.00 Donderdag 09.00 - 21.00 Vrijdag 09.00 - 18.00

Wachtlijst

Geen wachtlijst op dit moment.

Prijs voor een consult

Variabel

Duur van de sessie

variabel

Opleiding

Liesbeth Bouwhuis is Erkend Coach en heeft een opleiding tot coach gevolgd op de School voor Coaching in Utrecht. Liesbeth is ST!R gecertificeerd.

Beroepsvereniging

Als Coach bij ST!R (Stichting Registratie) gecertificeerd en als trainer bij NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) geregistreerd. De trainingen van Bepper zijn geaccrediteerd door het SKJ (Stichting Kwaliteitskeurmerk Jeugd), de NOBCO en de LVSC (Landelijke Vereniging voor Supervisoren en Coaches).

Workshops, cursussen en trainingen, ... georganiseerd door Liesbeth Bouwhuis - Bepper Coaching, Workshops en Trainingen

TypeNaamStart datum

Neem contact op met Liesbeth

Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Pieterskerkhof 36

2311 ST Leiden - (ZH)

Zuid-Holland

Toon telefoonnummer

http://www.bepper.eu

http://www.bepperbalance.com

Routebeschrijving