Terug naar boven

Conny van der Borgh

Praktijk de Levensweg

Psychosociaal therapeut

Geerde 64

5142 NP Waalwijk - (NB)

Introductie

Actueel - maatregelen in verband met coronavirus

Aangezien ik kan voldoen aan de richtlijnen van het RIVM is het mogelijk om in mijn therapiepraktijk consulten in te plannen. Mijn praktijkruimte is groot genoeg om veel verder als anderhalve meter van elkaar te blijven. De ruimte en hal en toilet worden intensief gereinigd. Na elk consult worden plaatsen die geregeld worden aangeraakt ontsmet. Er is ook antibacteriële zeep en gel aanwezig en papieren handdoekjes.
Consulten worden zo gepland dat er maar één cliënt tegelijk aanwezig is.

Voorwaarde voor een consult op locatie is dat de cliënt geen ziekteverschijnselen heeft en niet tot een van de kwetsbare groepen behoort. In dat geval is een telefonisch consult of videobellen een alternatieve mogelijkheid. Als je bang bent om ziek te worden, zou je ook hiervoor kunnen kiezen. Je bent wel zelf verantwoordelijk voor je keuze; ik ben niet aansprakelijk als je ziek wordt.
Indien ik zelf ziekteverschijnselen krijg, stop ik uiteraard met consulten in de praktijk.


Kun jij wel wat steun gebruiken op je levensweg?

...een klankbord, iemand die je spiegelt en je helpt om te ontdekken wat je nodig hebt om je leven te veranderen? Wil je echt aan het werk om jezelf beter te voelen of jezelf verder te ontwikkelen?

Kom dan voor een gratis kennismakingsgesprek naar Praktijk de Levensweg in Waalwijk

Waarvoor

Ik bied ondersteuning bij geestelijke problemen en lichamelijke klachten waarbij psychische problemen een oorzaak kunnen zijn. Bijvoorbeeld angsten, gebrek aan zelfvertrouwen, depressieve gevoelens, verwerken van een verlies, problemen in de relatie met anderen of met jezelf, werk, seksualiteit en dergelijke.

Levensvragen in verband met je mogelijkheden, levensdoelen en zingeving kunnen ook aan de orde komen. Bijvoorbeeld als je moeite hebt om richting te geven aan je leven of om besluiten te nemen en je voornemens ook daadwerkelijk uit te voeren.

Ik gebruik diverse therapiemethoden. Onder andere oplossingsgerichte therapie, focussen, familieopstellingen, NLP (Neurolinguïstisch Programmeren), methoden voor energetische balans en transpersoonlijke psychologie.

Voor wie

In mijn praktijk help ik volwassenen en kinderen (vanaf ca. 7 jaar) om vanuit hun eigen innerlijke kracht en talenten te ontdekken hoe zij hun leven gestalte kunnen geven zoals dit bij hen past. En ook hoe zij daarbij kunnen omgaan met de specifieke omstandigheden in hun leven.

Waar

Praktijk de Levensweg in Waalwijk (Noord-Brabant) is met het openbaar vervoer bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. De praktijkruimte is gelegen naast de woning, met een eigen entree en voldoende privacy voor het houden van persoonlijke gesprekken.

Kosten

Psychosociale therapie wordt door de meeste zorgverzekeraars grotendeels vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Kijk op mijn website voor de actuele tarieven en een link naar de vergoedingen.

Motto

Leven is bewegen, want alles wat leeft verandert constant. Wat gelukkig maakt, is als je soepel kunt meebewegen met het leven en het aandurft om bewust zelf je weg te zoeken.

Contact

Wil je meer weten over mij en mijn werkwijze? Neem contact op of kijk op de website van Praktijk de Levensweg.

Hartelijke groet,

Conny van der Borgh

Psychosociaal therapeut

Lees verder

Specialisaties

Online-therapie (chat / e-mail) Psychosociale therapie Transpersoonlijke therapie Meer ...

Ondersteuning bij

Niet goed in je vel zitten Zingeving en zingevingsvragen Angst coronavirus Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen Jong volwassenen Jongeren Ouderen Vrouwen Mannen Personen met een fysieke beperking Kinderen Personen met een verstandelijke beperking

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Met parking Bereikbaar met openbaar vervoer Dicht bij bushalte Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Plaats

In de therapiepraktijk Therapie aan huis Therapie via video call (Skype, Zoom e.a.) Therapie via chat

Consulttype

Individuele therapie Relatietherapie Begeleiding in een bedrijf of vereniging

Talen

Nederlands Duits Engels

Gedeeltelijke terugbetaling via AGB-code mogelijk?

Ja

Werkmomenten

Werkdagen 9.00 - 17.30 uur Voor mensen die full-time werken ook beperkt in de avonduren.

Wachtlijst

Meestal is een afspraak op redelijk korte termijn mogelijk.

Prijs voor een consult

prijs per consult: zie website

Duur van de sessie

1 tot anderhalf uur

Opleiding

Integrale Academie Menswetenschappen Utrecht - Psychosociaal therapeut / transpersoonlijk counselor, HBO-niveau
Psychosociale Basiskennis, HBO
NLP practitioner en masterpractitioner
Bijscholingen en trainingen op diverse terreinen zoals rouwverwerking, focussen, familieopstellingen, energetische balans, Enneagram (persoonlijkheid) en omgaan met chronische of levensbedreigende ziekte.

Beroepsvereniging

LVPW Landelijke Beroepsvereniging voor Pscychosociaal werkenden en RBCZ (Register Beroepsberoepsbeoefenaren Complementaire Zorg

Neem contact op met Conny

Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Geerde 64

5142 NP Waalwijk - (NB)

Noord-Brabant

Toon telefoonnummer

https://www.praktijkdelevensweg.nl/

Routebeschrijving