Terug naar boven

Linda Martens

RustPunt Counselling

Counselor

Botgensstraat 13

3311 VD Dordrecht - (ZH)

Introductie

In mijn praktijk voor stressvermindering begeleid ik mensen die last hebben van stress, spanning en onrust. Dit doe ik door in een ontspannen sfeer met je in gesprek te gaan en de oorzaak van jouw probleem te achterhalen, zodat we samen kunnen werken aan een oplossing. Oprechte aandacht voor mijn cliënten hebben vind ik heel belangrijk. Omdat iedereen anders is, bied ik een aanpak op maat.

Samen gaan we kijken waar de oorsprong van jouw probleem ligt en hoe we dit kunnen aanpakken of oplossen, zodat je leert om er in de toekomst beter mee om te gaan. We doen dit op basis van vertrouwen en respect in de vorm van gesprekken voeren. Deze combineer ik met rustgevende oefeningen, zoals ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Als je je prettig voelt in de natuur, is het ook mogelijk om sessies in de natuur te volgen.

Mijn specialismen zijn stress, burn-out, (faal)angst, hooggevoeligheid, slaapproblemen, emotionele problemen, onzekerheid.

Door mijn jarenlange ervaring binnen het voortgezet onderwijs heb ik gemerkt dat niet alleen volwassenen, maar ook jongvolwassenen en studenten zich erg op hun gemak voelen bij mij. Die klik is een belangrijke voorwaarde om het traject tot een succes te maken.

Ik ben geregistreerd counsellor en aangesloten bij de ABvC en de RBCZ. Hierdoor is een vergoeding mogelijk. Dit ligt aan je verzekeraar en je pakket. In de zorgwijzer kun je zien of jouw verzekeraar een vergoeding voor counselling biedt.

Wil je meer weten? Neem dan contact met me op, ik beantwoord je vragen graag!

De rustgevende praktijkruimte vind je in het historisch centrum van Dordrecht en is goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Lees verder

Specialisaties

Psychosociale therapie Counseling Therapie Begeleiding Gesprekstherapie Cognitieve gedragstherapie Innerlijk kind-therapie Mindfulness Wandeltherapie Ademtherapie Meer ...

Ondersteuning bij

Stress HSP - Hoogsensitief Burnout / burn-out Bore-out Slaapproblemen Midlifecrisis Zorgen maken Zingeving en zingevingsvragen Timemanagement Persoonlijke ontwikkeling Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen Jong volwassenen Jongeren

Bereikbaarheid

Dicht bij trein station Vlot bereikbaar met de auto Toegankelijk voor rolstoelgebruikers Dicht bij bushalte Bereikbaar met openbaar vervoer

Plaats

In de therapiepraktijk Therapie aan huis Therapie over het internet Therapie via skype

Consulttype

Individuele therapie Begeleiding in een bedrijf of vereniging

Talen

Nederlands

Werkmomenten

maandag 09.00-17.00 dinsdag 09.00-17.00 donderdag 09.00-17.00 vrijdag 09.00-17.00

Wachtlijst

nee

Prijs voor een consult

€ 65,00

Duur van de sessie

60 minuten

Opleiding

Stresscounselling
Psychosociale Basiskennis
Focussing
Hooggevoeligheid
Slaap en Slapeloosheid
Transformatiecoaching

Beroepsvereniging

ABvC Algemene Beroepsvereniging voor Counselling

Neem contact op met Linda

Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Botgensstraat 13

3311 VD Dordrecht - (ZH)

Zuid-Holland

Toon telefoonnummer

http://rustpuntcounselling.nl/

Routebeschrijving