Terug naar boven

Dorien Striekwold

Praktijk Zonnebloem

Natuurgeneeskundige

Nieuw Erfseweg 45

5662 TT Geldrop - (NB)

Introductie

Vanaf 11 mei 2020 is Praktijk Zonnebloem weer geopend voor consulten. Omdat het corona virus nog actief is, zijn er strikte maatregelen genomen voor uw en mijn veiligheid. Hierbij worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd. Lees het corona protocol op mijn website.

Als je niet lekker in je vel zit, problemen hebt op je werk of in de relatiesfeer (met je partner, kinderen, ouders, baas) of fysieke klachten hebt, en je wilt hier wat aan doen... dan kun je bij mij terecht!

Spiritualiteit is voor mij heel concreet, hoe sta je in het leven en hoe ga je om met jezelf en de mensen om je heen. Vanuit wie ik nu ben en de liefde die ik voor mezelf en mijn medemens voel, kan ik je als coach en trainer begeleiden en steunen bij je bewustwording en spirituele groei. Zodat je vrij van maskers en overlevingsmechanismen, vrij van beperkende gedachten, patronen en oude emoties kunt worden wie je werkelijk bent: een vrij, liefdevol, krachtig mens levend in het nu.

In individuele consulten kun je aan persoonlijke thema’s werken. Ik werk o.a. met adem, voice dialogue, merkaba heling, massage, regressie, coaching, emotioneel werk, familie opstelingen en intuïtieve ontwikkeling.

Je kunt ook een workshop Meervoudige Merkaba Technieken volgen. Als je verdieping in jezelf zoekt, een rustpunt, op zoek bent naar een stuk zingeving, naar je verbinding met God of de Bron of met hoe je het ook wilt noemen. Dan is mogelijk de workshop Meervoudige Merkaba Technieken iets voor jou.

Ik ben als natuurgeneeskundig therapeut aangesloten bij de BATC (Belangen Associatie Therapeut en Consument). Via de BATC ben ik aangesloten bij de Geschillencommissie Complementaire Behandelvormen waardoor ik voldoe aan de wet WKKGZ. Ik ben ook lid van de Beroepsvereniging voor Spiritueel Werkers (BSW) waar ik bijscholing en intervisie volg. Ik werk volgens de vijf natuurgerichte principes: energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche.

Het eerste gesprek is de intake waarin we kennismaken en kijken of het klikt. Ik stuur je voor het gesprek een intakeformulier toe dat je thuis invult. Tijdens de intake lopen we samen het formulier door en vertel je jouw levensverhaal zodat ik een gedegen advies kan geven.

Aan het eind van het gesprek stel ik een behandelplan voor. In het behandelplan staat: - aan welke thema’s je wil werken - de werkwijze en de mogelijke werkvormen - je eigen verantwoordelijkheid om jezelf in de reguliere gezondheidszorg te laten behandelen.

Als je aan de slag wilt, ondertekenen we beide het behandelplan. Het ondertekenen van het behandelplan verplicht je niet tot het volgen van een reeks consulten. Het gaat erom op een eerlijke en zorgvuldige manier met elkaar om te gaan.

Ik heb praktijk aan huis en ben goed bereikbaar met openbaar vervoer of eigen auto.

Lees verder

Specialisaties

Ademtherapie Innerlijk kind-therapie Voice dialogue Meer ...

Ondersteuning bij

Verwerking kinder- en jeugdtijd Persoonlijke ontwikkeling Emotionele problemen Meer ...

Praktische informatie

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Bereikbaar met openbaar vervoer Dicht bij trein station Dicht bij bushalte

Plaats

In de therapiepraktijk

Consulttype

Individuele therapie

Talen

Nederlands Engels

Werkmomenten

Vanaf 11 mei 2020 is de praktijk weer geopend voor consulten. In het corona protocol op mijn website kunt u lezen welke maatregelen ik heb genomen om dit zo veilig mogelijk te doen. Praktijk Zonnebloem is geopend van maandag tot en met vrijdag. In de schoolvakanties is de praktijk gesloten.

Wachtlijst

geen

Prijs voor een consult

70 euro per uur inclusief BTW

Duur van de sessie

1,5 a 2 uur

Opleiding

4 jarige HBO opleiding tot Spiritueel Werker
Lerarenopleiding in de Meervoudige Merkaba Technieken
Medische basiskennis en Psychosociale kennis conform Plato normen
Beleids- & Organisatiewetenschappen: Ondernemingsvariant
HEAO International Management
Atheneum

Beroepsvereniging

BATC (Belangenassociatie Therapeut en Consument) en BSW (Beroepsvereniging voor Spiritueel Werkers)

Neem contact op met Dorien

Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Nieuw Erfseweg 45

5662 TT Geldrop - (NB)

Noord-Brabant

Toon telefoonnummer

https://www.praktijkzonnebloem.nl

Routebeschrijving