Terug naar boven

Esther van der Poel

Praktijk Querius

Energetisch therapeut

Douwes Dekkerlaan 64

2662AL Bergschenhoek - (ZH)

Introductie

In ons energieveld ligt heel veel informatie opgeslagen, waaronder onverwerkte ervaringen en gevoelens. Vaak zijn we ons hier niet van bewust en hoeven we hier ook niets mee. Maar als emoties zich opstapelen en we ze langdurig met ons meedragen, bewust of onbewust, dan kan dit onze energiestroom blokkeren en tot klachten leiden.

(Hoog)gevoelige kinderen en volwassenen pikken veel op uit hun omgeving. Emoties wisselen zich af; van een gevoel van lichtheid en ongekende blijdschap, tot woede, verdriet en depressiviteit. Gevoelig zijn is een prachtige eigenschap, vooral als je hebt geleerd hoe je hiermee om kunt gaan.

Energetische therapie werkt vanuit een holistische visie. Het gaat uit van een samenhang tussen lichaam, geest en ziel, welke elkaar onderling beïnvloeden. Een energetisch therapeut werkt in het energieveld van de cliënt, waar blokkades in de energiedoorstroming verholpen worden. Hierdoor gaat energie beter doorstromen, leer je bewuster omgaan met situaties en gevoelens van alle dag en kom je weer in balans.

Over de therapeut

Esther van der Poel is geboren in 1977 en sinds 1998 samenwonend met Ron. Samen hebben zij een zoon (Sepp) van 10 jaar oud.

Werken aan persoonlijke groei en aan het verruimen van haar bewustzijn is belangrijk voor Esther. Ze houdt zich graag bezig met het onderzoeken van haar innerlijke belevingswereld. De waardevolle inzichten die daaruit opborrelen geven haar inspiratie voor haar werk als energetisch therapeut.

In contact met anderen streeft Esther gelijkwaardigheid en een heldere communicatie na, zonder oordeel. Cliënten vertellen Esther dat ze zich echt gehoord en gezien voelen.

Natuurgeneeskundige energetische therapie

In haar praktijk voor energetische therapie ontvangt Esther sinds 2007 zowel kinderen als volwassenen die ondersteuning zoeken bij het herstel van hun klachten, bij het weer in balans komen en bij het leren omgaan met gevoelens.
Veel van de hulpvragen die Esther in de praktijk tegen komt, hebben direct of indirect te maken met hooggevoeligheid, met het leren omgaan met gevoelens of met het verwerken van ervaringen (waaronder trauma’s) waarmee natuurlijk ook gevoelens gepaard gaan. Je kunt wel zeggen dat Esther veel (werk)ervaring heeft opgedaan op het gebied van voelen en hooggevoeligheid.

Lees verder

Specialisaties

Energetische therapie Natuurgeneeskunde Kindertherapie Meer ...

Ondersteuning bij

ADHD Angst Angst - Fobieën Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Baby's Kinderen Jongeren Jong volwassenen Volwassenen Ouderen Ouders Zwangerschap

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Dicht bij bushalte Bereikbaar met openbaar vervoer Met parking

Plaats

In de therapiepraktijk

Consulttype

Individuele therapie

Talen

Nederlands Engels

Werkmomenten

Maandag 09.00 – 17.00 uur
Dinsdag 09.00 – 14.00 uur
Woensdag 09.00 – 12.00 uur
Donderdag 09.00 – 17.00 uur
Vrijdag 09.00 – 14.00 uur

Wachtlijst

geen

Prijs voor een consult

Volwassenen
Eerste consult incl. intakegesprek € 75,-
Vervolgconsult € 70,-

Kinderen tot 15 jaar
Eerste consult incl. intakegesprek € 65,-
Vervolgconsult € 60,-

Duur van de sessie

1 a 1,5 uur

Opleiding

Touch Practice: centrum voor post-hbo energetisch therapeut;
Focusing voor professionele begeleiders;
HJBC: 2 jr. HBO energetisch paranormaal therapeut

Beroepsvereniging

CAT

Neem contact op met Esther

Douwes Dekkerlaan 64

2662AL Bergschenhoek - (ZH)

Zuid-Holland

Toon telefoonnummer

http://www.querius.nl

Routebeschrijving