Terug naar boven

Jeannette Kieviet-van der Net

Het Komt Goed

Holistisch therapeut

Pontonweg 9

2987 RE Ridderkerk - (ZH)

Introductie

HET KOMT GOED. Ik hanteer een holistische aanpak die ervan uitgaat dat we als mens meer zijn dan alleen een lichaam. Alles is energie, niet alleen het fysieke lichaam, maar ook emoties en gedachten zijn energie.
Wanneer je goed in je vel zit, dan wil dit zeggen dat de energie goed door je hele lichaam stroomt. Wanneer de energie op bepaalde punten blokkeert, dan zal dit uiteindelijk altijd in fysieke klachten tot uiting komen. Bepaalde emoties (verdriet, boosheid) of negatieve gedachten (‘het zal wel aan mij liggen’) kunnen hier de oorzaak van zijn. Het is daarom belangrijk om te luisteren naar de signalen die je lichaam je geeft.

Behandelmethodes
Binnen mijn praktijk kan ik ondersteuning bieden bij het verwerken van veel blokkades. Tijdens een aantal opvolgende consulten zal ik door middel van diverse methodes trachten de diepere laag onder het probleem op te sporen en op te lossen. Ik gebruik hiervoor verschillende methodieken.
Bij mijn aanpak wordt zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau gewerkt. Angsten, emoties en (overlevings)patronen komen naar de oppervlakte, die voor de cliënt veelal voor herkenning zorgen, bewustwording. In de afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen gevolgd, waardoor ik me veel methodieken en theorieën eigen heb gemaakt.

Waarmee kan ik je helpen?
Blokkades die tevoorschijn kunnen komen zijn bijvoorbeeld emoties als angst, verdriet en woede. Maar ook bepaalde negatieve waarden en beperkende overtuigingen die zich binnen onszelf afspelen, kunnen je blokkeren in je ‘zijn’. Denk aan ‘ik ben niet goed genoeg’, ‘ik ben het niet waard’, ‘ik kan het toch niet’ en ‘niemand zit toch op mij te wachten’. Maar het kunnen ook niet vervulde basisbehoeften zijn die ons bepaalde pijnplekken kunnen laten voelen. Denk hierbij aan bevestiging, waardering, goedkeuring, respect, vertrouwen en zorg. Stuk voor stuk onderdelen die wij als mens nodig hebben.

Veel voorkomende hulpvragen zijn angsten, bindingsangst/verlatingsangst, boosheid, burn-out, depressie, emoties, faalangst, gedragsproblemen, hyperventilatie/paniekaanvallen, lichamelijke klachten, moeite met grenzen stellen, niet goed in je vel zitten, onzekerheid, overprikkeld, persoonlijke ontwikkeling, pesten, PTSS, relatieproblemen, rouwverwerking, rug- en nekklachten, seksueel misbruik, slaapproblemen, sociale angst, stress, traumaverwerking. verdriet, verlies, vermoeidheid, verslaving en weinig zelfvertrouwen.

Het komt goed! Ik heb mijn praktijk niet voor niets zo genoemd. Een gezegde dat te pas en te onpas wordt gebruikt, maar waarvan ik zelf aan den lijve heb ondervonden dat het ook daadwerkelijk zo is. Als je bereid bent bewust te leven, naar je gevoel te luisteren en aan jezelf te werken, dan komt alles goed, uiteindelijk. Spreekt deze tekst je aan? Neem dan snel even een kijkje op mijn website voor meer informatie. Tot snel!

Lees verder

Therapievormen

Aura chakra healing Coaching Energetische therapie Meer ...

Ondersteuning bij

Ademhalingsproblemen ADHD Agressiebeheersing Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen Ouders Ouderen Jongeren Jong volwassenen

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Bereikbaar met openbaar vervoer Dicht bij bushalte Met parking

Plaats

In de therapiepraktijk Therapie via video call (Skype, Zoom e.a.)

Consulttype

Individuele therapie Relatietherapie Gezinstherapie

Talen

Nederlands

Gedeeltelijke terugbetaling via AGB-code mogelijk?

Ja

Werkmomenten

Maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur

Prijs voor een consult

EUR 120,-

Duur van de sessie

1,5 uur plus een uitgebreid verslag van ieder consult

Opleiding

Medische Basiskennis (CPION/SNRO)
Opleiding Holistische therapie
Life Alignment healingtechniek
Familie- en orgaanopstellingen
Nieuwetijds (kinder)coach
Hooggevoeligheid

Vergoeding zorgverzekering

Mijn therapie wordt door veel verzekeraars via de aanvullende verzekering vergoed.

Leeftijd

56 jaar

Beroepsvereniging

CAT - Collectief Alternatief Therapeuten

Neem contact op met Jeannette

Pontonweg 9

2987 RE Ridderkerk - (ZH)

Zuid-Holland

Toon telefoonnummer

http://www.hetkomtgoed.nu

Routebeschrijving