Terug naar boven

Hannah Snoeij

Hannah Coaching en Therapie

Therapeut

Van Pallandtmarke 91

8016CT Zwolle - (OV)

Introductie

Bevrijd van ongezonde stress, angst, depressieve gevoelens?

Heb je daar ook zo'n behoefte aan, maar heb je geen idee hoe dit aan te pakken? Of heb je al van alles geprobeerd, maar val je steeds terug in dezelfde belemmerende patronen?

Ik help je graag. Samen gaan we concreet aan de slag, zodat je weer verder kunt met meer energie, levenslust en veerkracht.

Ik werk vanuit de gedachte dat ervaringen uit het verleden je reacties in het heden onbewust kunnen beïnvloeden. Ik laat je graag ontdekken dat je brein je vaak misleidt en wat je daar tegen kunt doen.

Hierbij maak ik gebruik van verschillende inzichten en methodieken. Ieder mens is anders. Daarom ontdek ik bij voorkeur samen met jou hoe en waarmee jij het beste bent geholpen. Het accent kan liggen op kennis en het verkrijgen van inzicht in je situatie, maar ook op hoe een en ander doorwerkt in je lijf en wat je daaraan kunt doen. Lichaam en geest zijn met elkaar verweven. Met ons hoofd kunnen we onszelf vaak voor de gek houden. Het lijf liegt nooit is mijn ervaring.

Ik heb mij gespecialiseerd in:

Stress en burn-out

Verwerking van het verleden

Relatieproblemen: scheiden of blijven


Nieuw in mijn aanbod is:

De polyvagaal therapie, gebaseerd op de 'wetenschap van de veiligheid'

Bij deze benadering gaat het om de invloed van ons autonome zenuwstelsel. In een situatie van dreiging zullen we eerst hulp zoeken bij een ander. Als die hulp niet aanwezig is of niet komt, reageert ons lichaam onmiddellijk met vechten of vluchten. We komen in beweging. Als dat niets oplevert of niet meer kan, reageert het met overgave of ineenstorting. Net als de kikker in de bek van de slang raken we verdoofd of verlamd.

Een belangrijk onderdeel van deze therapie is het in kaart brengen van overlevingspatronen èn hulpbronnen, waardoor bewustwording ontstaat van de verschillende reacties van het autonome zenuwstelsel. Hierdoor leren we hoe we onszelf weer tot rust kunnen brengen en ons weer veilig kunnen voelen. Onze belemmerende patronen kunnen op deze manier doorbroken worden.


Ben je benieuwd of ik iets voor je kan betekenen en of je je bij mij op je gemak voelt? Je bent van harte welkom voor een gratis kennismakingsgesprek in mijn praktijk aan huis in Zwolle Zuid of via beeldbellen (bijv. Zoom of Skype).

Kijk voor meer informatie op zie websitelink onderaanzie websitelink onderaan

Lees verder

Therapievormen

Therapie Polyvagaal theorie Past Reality Integration (PRI) Meer ...

Ondersteuning bij

Stress Burnout / burn-out Angst Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen Mannen Vrouwen Jong volwassenen Jongeren

Bereikbaarheid

Bereikbaar met openbaar vervoer Dicht bij bushalte Dicht bij trein station Vlot bereikbaar met de auto Met parking Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Plaats

In de therapiepraktijk Therapie via video call (Skype, Zoom e.a.) Therapie over het internet Therapie via chat Therapie via e-mail Therapie via telefoon - gsm Therapie in de buitenlucht

Consulttype

Individuele therapie

Talen

Nederlands

Werkmomenten

maandag, woensdagmiddag, vrijdag en incidenteel op andere dagen

Wachtlijst

Eerste afspraak doorgaans binnen 1,5 week

Prijs voor een consult

95,00
Bij betaling door werkgever: tarief op aanvraag

Duur van de sessie

60 minuten

Opleiding

Polyvagaal theorie in therapie
Past Reality Integration
Somatic Experience
Master Educational Needs (Coaching)
Theaterschool (drama)

Neem contact op met Hannah

Van Pallandtmarke 91

8016CT Zwolle - (OV)

Overijssel

Toon telefoonnummer

http://www.hsnoeij.nl

Routebeschrijving