Terug naar boven

Maria Dekker

hypnotherapie en integrale psychosociale therapie

Hypnotherapeut

Brandersmolenstraat 29

1333BX Almere - (FL)

Introductie

Soms voel je dat praten niet genoeg meer is en dat je wil veranderen. Door mijn lange en brede ervaring kan ik jou begeleiden in dit veranderingsproces.

Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van burn-out- en stress-klachten en in de verwerking van trauma's. Daarnaast heb ik al velen geholpen om weer balans en zelfvertrouwen terug te vinden op allerlei gebieden. Ook met de begeleiding van jongeren die vastlopen door bijvoorbeeld ADHD, hoogbegaafdheid of een laag zelfbeeld heb ik jarenlange ervaring. Daarbij kan ik gebruik maken van technieken zoals hypnotherapie, innerlijk kindwerk, vormen van EMDR en EFT, coachingstechnieken en een scala aan andere technieken en werkvormen. Het gaat er om wat bij jou past, hoe jij het beste resultaat bereikt op een manier waarbij jij je ook prettig voelt. Daarom werk ik heel erg gericht op het individu.

Om dit optimaal te kunnen doen, heb ik diverse HBO+ opleidingen gevolgd en volg ik nog jaarlijks bij- en nascholing, zodat ik op de hoogte ben van de nieuwste inzichten en ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Wil je meer weten en heb je behoefte aan vrijblijvende informatie, mail mij dan gerust. Een therapeut kies je niet zomaar, het is dus normaal om vooraf je vragen te stellen.

Lees verder

Specialisaties

Hypnotherapie Psychosociale therapie Traumatherapie EMDR – eye movement desensitization and reprocessing Integratieve therapie Regressietherapie / reïncarnatietherapie Opvoedingsondersteuning Innerlijk kind-therapie NLP – neuro linguistic programming Gesprekstherapie Meer ...

Ondersteuning bij

Stress Emotionele problemen Burnout / burn-out Posttraumatische stress PTSS Angst Traumaverwerking Rouwverwerking Laag zelfbeeld Grenzen stellen Pesten Meer ...

Praktische informatie

Bereikbaarheid

Bereikbaar met openbaar vervoer Dicht bij bushalte Met parking Vlot bereikbaar met de auto

Plaats

In de therapiepraktijk

Consulttype

Individuele therapie

Talen

Nederlands

Werkmomenten

maandag - vrijdag 9.00 - 16.00 uur Op dinsdag en donderdagochtend werk ik in het ParaMedischInstituut in Almere-Buiten. De overige dagen in Almere-Stad. Beide praktijken zijn ook met openbaar vervoer goed bereikbaar.

Wachtlijst

Momenteel is er een wachttijd van ongeveer 4 weken

Prijs voor een consult

€ 90,00 per consult (incl. BTW) ong.1,5 uur

Duur van de sessie

1,5 uur

Opleiding

Ik ben een volledig HBO+ geschoolde registertherapeut BCZ.
De opleidingen die ik gevolgd heb zijn: Master (ortho) Pedagogiek, 4-jarige hypnotherapie opleiding, Master NLP, opleiding begeleider Familieopstellingen, coachopleiding, opleiding Dementia Therapy Specialist en gecertificeerd hypnosetrainer.

Beroepsvereniging

- NBVH (Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten)- ABH (American Board of Hypnotherapists)

Neem contact op met Maria

Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Brandersmolenstraat 29

1333BX Almere - (FL)

Flevoland

Toon telefoonnummer

http://www.vindjouwweg.nl

http://www.mariadekker.nl

Routebeschrijving