Terug naar boven

Ingrid Snoek

Praktijk VIA

Acupuncturist

Jacob van den Eyndestraat 73, 1e etage unit 1.07 (lift/trap)

2274 XA Leidschendam- Voorburg - (ZH)

Introductie

Integratieve Acupunctuur, verwijst naar de integratie die ik wil bewerkstelligen tussen de verschillende vormen van geneeskunde. Westers en Oosters. Mijn verpleegkundige achtergrond, ervaring en klinische blik, dragen positief bij aan een complementaire behandeling.

Indicaties

Acupunctuur kan voor een zeer breed scala aan klachten worden toegepast. Soms in combinatie met bijvoorbeeld reguliere medicatie. Zo kan het bijvoorbeeld helpen bij verlichting van bijwerkingen van reguliere medicatie bij ernstige ziektes (o.a. de nadelige effecten van chemokuren).
Ook kan acupunctuur een palliatieve functie vervullen. Heden ten dage staan we bloot aan tal van kwalijke invloeden die onze gezondheid bedreigen, acupunctuur, kruiden en goede voeding kan ons beschermen tegen ziek worden ten gevolge van deze invloeden.

De behandeling

Ik start de behandeling met het eerste consult, dat normaliter ongeveer anderhalf uur duurt. Tijdens het eerste consult wordt een diagnose gesteld. Dit doe ik door het stellen van verschillende vragen over jouw klachten maar ook over eet-, drink- en leefgewoonten, ontlasting, slaappatroon, energieniveau en andere bijzonderheden die van belang zijn.
Ik voel tevens beide polsen, bekijk je tong en andere uiterlijke kenmerken. Op basis van de gestelde diagnose kom ik tot een plan van aanpak dat ik met je bespreek. Over het algemeen wordt tijdens het eerste consult direct gestart met de behandeling.
De behandeling bestaat meestal uit het zetten van acupunctuur naalden. Daarnaast maak ik gebruik van aanvullende behandeltechnieken, zoals moxa, guasha, elektro-acupunctuur, qigong en advies, bijvoorbeeld een aangepast dieet.


Lees verder

Specialisaties

Acupunctuur Acupressuur Cliëntgerichte therapie / clientcentered therapy Meer ...

Ondersteuning bij

Ademhalingsproblemen Afslanken / afvallen Allergie Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Baby's Jong volwassenen Jongeren Kinderen Mannen Ouderen Personen met een auditieve beperking Personen met een fysieke beperking Personen met een visuele beperking Volwassenen Vrouwen Zwangerschap

Bereikbaarheid

Bereikbaar met openbaar vervoer Dicht bij bushalte Dicht bij trein station Toegankelijk voor rolstoelgebruikers Vlot bereikbaar met de auto Met parking

Plaats

In de therapiepraktijk

Consulttype

Individuele therapie

Talen

Nederlands Engels

Werkmomenten

De praktijk is geopend op maandag t/m vrijdag tussen 8.30-17.00.
Op verzoek behandel ik ook in het weekend of in de avonduren.

Wachtlijst

minimaal

Prijs voor een consult

1e consult 95 euro, vervolgconsult 75 euro

Duur van de sessie

1-1,5 uur

Opleiding

Acupunctuur, Academie Qing-Bai
Effectief Pijn Behandelen met Acupunctuur (oa. Dr. Tan methode)
Engaging Vitality
HBO-verpleegkunde
Specialisaties in verpleegkunde: Intensive Care en Spoedeisende Hulp

Beroepsvereniging

NVA , Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur

Neem contact op met Ingrid

Jacob van den Eyndestraat 73, 1e etage unit 1.07 (lift/trap)

2274 XA Leidschendam- Voorburg - (ZH)

Zuid-Holland

Toon telefoonnummer

http://www.pvia.nl

Routebeschrijving