Terug naar boven

Jannie Smits-Grave

Zijninhetnu

Therapeut

Schoener 46

9663JB Nieuwe Pekela - (GR)

Introductie

Vanuit persoonlijke ervaringen, mensenkennis, een sterk empatisch vermogen en intuïtie, weet ik al gauw problemen helder te krijgen en oplossingsgericht te werken met jou. Ik coach mensen met een gedreven passie met allerlei psychische problemen, vanuit mijn eigen ervaring met hoogsensitiviteit, die ik als een gave beschouw, heb ik al veel mensen kunnen helpen.

Ik gebruik verschillende technieken en methodieken voor een coaching. Afhankelijk wat zich dient in een coaching proces.
Ik heb een tal van trainingen en opleidingen gevolgd, psychisch medische basiskennis, coaching, stress en burn-out preventie, counseling, HSP-begeleiding, healing tot allround therapeut, yoga en ademhalingstechnieken. Verder heb ik een HBO Mindfulness Based Cognitive Therapy gevolgd en ik geef twee keer per jaar een mindfulnesstraining. Tevens ben ik opgeleid als Yin yoga docente en geregistreerd bij BIVAG.

Herken jij je ook in een hoogsensitief persoon (HSP) en beleef je dingen intenser dan anderen en zeer gevoelig voor prikkels? Ik ben ook mede zeer gespecialiseerd op het gebied van HSP (ben zelf ook hoogsensitief en ervaringsdeskundige). Ik kan je leren om je HSP te erkennen en te accepteren. En hoe je er je kracht van te maken. Met goede begeleiding en praktische tips en handvatten om je energie op de juiste manier in te zetten. Zodat je minder snel oververmoeid, overprikkeld, of gestrest raakt.

Ik vind het belangrijk om de mens te zien en niet de labels en de etiketten die snel opgelegd worden. Ik begeleid en coach mensen op mijn gevoel en samen komen we vaak tot mooie resultaten.

Ook zal ik een paar keer per jaar een workshop organiseren met hoogsensitieve mensen om ervaringen met elkaar te delen.

Ik geef individuele en groepsbegeleiding en met regelmaat een mindfulnesswandeling! Voor de mindfulness training zie verder mijn website. zie websitelink onderaan


Elke dag voel ik mij dankbaar dat mensen hun verhaal met mij willen delen in een coaching sessie,
Dat ze met een goed gevoel, ontspannen en positief mijn praktijk weer verlaten na een coachingstraject.
Neem gerust contact op en informeer gewoon eens naar de mogelijkheden, en maken we vrijblijvend een afspraak voor een intake.

Lees verder

Therapievormen

MBCT – mindfulness based cognitieve therapie Psychosociale therapie Mindfulness Meer ...

Ondersteuning bij

HSP - Hoogsensitief Angst Angst - Paniekaanvallen Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen Jong volwassenen Vrouwen Mannen

Bereikbaarheid

Bereikbaar met openbaar vervoer Vlot bereikbaar met de auto Dicht bij bushalte Toegankelijk voor rolstoelgebruikers Met parking

Plaats

In de therapiepraktijk Therapie over het internet Therapie via video call (Skype, Zoom e.a.) Therapie aan huis Therapie in de buitenlucht

Consulttype

Individuele therapie Groepstherapie

Talen

Nederlands

Werkmomenten

in overleg

Wachtlijst

Geen

Prijs voor een consult

65 euro

Duur van de sessie

circa 1 uur

Opleiding

HBO Mindfulness Based Cognitive Therapy, Counseling/ coaching, Psychisch medische basiskennis, rouwverwerking, HSP begeleiding, allround therapeut, meditatie therapie

Neem contact op met Jannie

Schoener 46

9663JB Nieuwe Pekela - (GR)

Groningen

Toon telefoonnummer

http://www.zijninhetnu.nl

Routebeschrijving