Terug naar boven

Update rond therapie tijdens Covid-19-lockdownBijna alle therapeuten bieden weer live gesprekken in de praktijkruimte.
Ook therapie via video call, telefoon, chat of e-mail blijft mogelijk (via "Verfijn je zoekopdracht").

Jolanda Geelen-van der Keur

Engedi

Counselor

Kadijk 12

4693 RH Poortvliet - (ZL)

Introductie

  • Bij Engedi kan je terecht voor cliëntgerichte therapie, counselling en coaching (zowel gesprekken als counsellingsweekenden) in een veilige landelijke omgeving. Tevens behoort EMDR tot het hulpaanbod.
  • Beeldbellen, bellen behoren tot de mogelijkheden.

Engedi telt inmiddels ruim 22 jaar aan ervaring in hulp aan mensen die om verschillende redenen vast lopen. Denk bijvoorbeeld aan:
– Stress en burnout – Emotionele problemen – Werkgerelateerde problemen – Communicatieproblemen en conflicten – Rouw en verlies – Traumatische gebeurtenissen – Angst - Klachten van ( licht ) depressieve aard.

Engedi startte als een vrijgevestigde praktijk aan huis voor pastorale hulpverlening en ontwikkelde zich in de richting van professionele counselling met een heel eigen stijl. Het diploma voor counsellor en coach werd behaald bij de Academie voor Counselling en Coaching. Daarnaast behaalde zij in 2018 het HBO-diploma voor Jongerencoach en de kwalificatie om behandeling met EMDR aan het hulpaanbod toe te voegen. Middels ook diverse trainingen zoals traumahulpverlening en haar levenservaring en te werken met velerlei hulpvragen van haar cliënten heeft zij zich ontwikkeld tot de ervaren coach en counsellor die zij nu is. In Engedi is ervaring en kennis aanwezig waardoor er inzichtgevende ondersteuning en begeleiding geboden wordt, toegesneden op jouw hulpvraag.

Ik ga uit van de mens in zijn geheel. Ik kijk vanuit de hulpvraag naar jouw situatie, hoe je leeft (gezin, partner, alleenstaand, familie, werk, etcetera), jouw overtuigingen en waarden. Al pratend kunnen er zomaar ook overtuigingen ontdekt worden die bij jou een probleem of conflict veroorzaken in het dagelijks leven en jouw welbevinden. Al pratend kan ook duidelijk worden dat er meer of andere hulp nodig is dan Engedi kan bieden. Ook dit kan een pluspunt zijn, de weg wordt duidelijk en de richting meer zeker.

Een meerwaarde is dat geloof in de God van de bijbel bij de behandeling kan worden betrokken, dit is echter geen voorwaarde om hulp via Engedi in te schakelen.

Bij Engedi ben je in de eerste plaats MENS.

Een waardevol mens.
Een welkom mens.

Lees verder

Specialisaties

Therapie ACT - acceptance and commitment therapie EMDR – eye movement desensitization and reprocessing Meer ...

Ondersteuning bij

Dissociatieve stoornis Posttraumatische stress PTSS Seksueel misbruik Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Vrouwen Jongeren Jong volwassenen Ouders Volwassenen

Bereikbaarheid

Met parking Toegankelijk voor rolstoelgebruikers Bereikbaar met openbaar vervoer Vlot bereikbaar met de auto

Plaats

In de therapiepraktijk Therapie via telefoon - gsm

Consulttype

Individuele therapie

Talen

Nederlands

Werkmomenten

Maandag t/m vrijdag van 09:00 - 16:00 u. Maandag t/m donderdag van 19:00 - 20:30 u. Tevens mogelijkheid voor weekendarrangement, (mid(week)arrangement.

Wachtlijst

nvt

Prijs voor een consult

67,50

Duur van de sessie

1 uur

Opleiding

- Counselling en Coaching bij de Academie voor Counselling en Coaching
- Jongerencoach bij Civas opleidingsinstituut
- EMDR training bij NEM te Breda

Beroepsvereniging

NOBCO - Nederlandse Orde van Beroepscoaches

Neem contact op met Jolanda

Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Kadijk 12

4693 RH Poortvliet - (ZL)

Zeeland

Toon telefoonnummer

http://www.engedi.nl

Routebeschrijving