Terug naar boven

Jolanda Spoor

Jolanda Spoor coach

Innerlijk kind therapeut

Professor van der Waalsstraat 41

2014ee Haarlem - (NH)

Introductie

Wat kan ik voor jou betekenen? Je hebt je al zo vaak aangepast. Je probeert het toch allemaal zo goed mogelijk te doen, vaak in de hoop op erkenning, gezien worden en gewaardeerd/geliefd te worden door de mensen om je heen, de maatschappij en misschien wel jezelf. Maar toch weer dat steeds terugkerende gevoel van somberte, ervaringen van paniek, een leeg gevoel, onrust, stress ,spanning en een zeer kritisch stemmetje in je hoofd. Je brein maakt overuren om het iedere keer weer onder controle te krijgen.

Je voelt dat er iets moet veranderen in je leven en toch ga je maar door in die krampachtige relatie met je geliefde en/of vriendschappen, verkeerde baan of studie, destructieve overtuigingen en de daarop volgende gemaakte keuze's. De angst voor het onbekende en misschien wel de angst voor afwijzing is zo groot, dat iets in jou toch weer kiest voor de oude, bekende maar voor jou niet kloppende route.

Ik nodig je uit om samen met mij door middel van gesprek en oefeningen je leven weer te gaan ervaren vanuit zelfvertrouwen, zelfrespect en zelfwaardering. Respect hebbende voor jou tempo en dit alles binnen jou kunnen. We gaan samen kijken naar je onderliggende vaak onbewust aangenomen patronen en gedachten die je weerhouden om je leven te leven wat past bij jou. Dat de keuze's die je in de toekomst gaat maken kloppend zijn voor jou binnen je relaties, studie, werk en vrije tijd.

Het proces van : Herkennen- Erkennen- Accepteren en eventueel los te laten wat jou niet meer dient.

Mocht je dit aanspreken en hier behoefte aan hebben kijk dan op mijn website zie websitelink onderaan voor meer informatie over wat ik jou eventueel te bieden heb. Ik zie je graag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek in mijn warme en sfeervolle praktijk aan huis.


Lees verder

Therapievormen

ACT - acceptance and commitment therapie MBCT – mindfulness based cognitieve therapie Life coaching Meer ...

Ondersteuning bij

Angst Burnout / burn-out Depressie Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Vrouwen Jong volwassenen

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Bereikbaar met openbaar vervoer

Plaats

In de therapiepraktijk

Consulttype

Individuele therapie

Talen

Nederlands

Werkmomenten

Dinsdag t/m vrijdag. 10.00-17.00 uur

Wachtlijst

Binnen een week is ons vrijblijvende kennismakingsgesprek mogelijk.

Prijs voor een consult

euro 85.- (eventueel bespreekbaar waar nodig)

Duur van de sessie

50 minuten met uitloop van 15 minuten waar nodig.

Opleiding

Spirituele Psychologie, Mindfulness based Cognitieve therapie, Life Coach, HSP begeleider, Acceptance & Commitment Therapy (ACT), Innerlijk kind therapie.

Leeftijd

59 jaar

Beroepsvereniging

HSP begeleiding Nederland

Neem contact op met Jolanda

Professor van der Waalsstraat 41

2014ee Haarlem - (NH)

Noord-Holland

Toon telefoonnummer

http://www.jolandaspoor.nl

Routebeschrijving