Terug naar boven

Lidewij van den Berg

Loop je vast? Het kán anders!

Life coach

Willemsvaart 16a

8019AB Zwolle - (OV)

Introductie

Soms loop je even vast. Je weet dat je het anders wilt, alleen niet precies wat je wilt of hoe je dat dan moet aanpakken. Het oude past je niet meer, maar je weet ook nog niet wat dat nieuwe dan precies is. Dat kan heel frustrerend zijn en je een heel beklemmend gevoel geven. Je wilt wel, maar het lukt niet.


Is dit alles?! vraag je je af. Je blijft twijfelen en het lukt je niet in beweging te komen. Vervelende gevoelens en gedachten staan je in de weg. Je vindt het moeilijk om in de aandacht te staan. Of om je uit te spreken en je mening te geven. Je ervaart vooral weerstand, of juist dat niks echt belangrijk lijkt.


Als je er even niet meer uitkomt of iets wilt veranderen aan jezelf of je leven. Dan ben je bij mij van harte welkom. Het is fijn om in een vertrouwde, veilige setting alle tijd en aandacht voor jezelf te hebben.


Ik ben Lidewij van den Berg. Ik werk als Life coach in mijn praktijk in Zwolle.

Ik bied je een plek waar alle ruimte voor jou is. Ik help je oude patronen en belemmerende gedachten loslaten en weer in beweging komen.


Ik luister zonder oordeel, hou je een liefdevolle spiegel voor en denk concreet en nuchter met je mee. Ik help je om dat wat lastig is onder ogen te komen. We blijven echter niet te lang terugkijken. De focus ligt op jouw kracht terugvinden en die inzetten in de dagelijkse praktijk, gericht op het hier en nu. Zodat je weer verder kunt. Op naar meer Levenszin, plezier, rust en voldoening.


Ben je nieuwsgierig of wil je meer weten? Lees meer op mijn website of plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je kunt meestal binnen een week terecht.


Bovenaan deze pagina vind je mijn contactgegevens.

Wees welkom!

Lees verder

Specialisaties

Life coaching Energetische therapie Transformatiecoaching Coaching Lichaamsgerichte therapie Personal coaching Business- en team coaching Innerlijk kind-therapie Psycholoog Journeytherapie Meer ...

Ondersteuning bij

Niet goed in je vel zitten Weinig zelfvertrouwen Emotionele problemen Perfectionisme Vermoeidheid Burnout / burn-out Stress Persoonlijke ontwikkeling Zorgen maken Zelfontplooiing Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen Jong volwassenen Vrouwen Mannen

Bereikbaarheid

Dicht bij bushalte Dicht bij trein station Met parking Vlot bereikbaar met de auto Bereikbaar met openbaar vervoer

Plaats

In de therapiepraktijk Groepsbegeleiding in het bedrijf of vereniging

Consulttype

Individuele therapie Begeleiding in een bedrijf of vereniging

Talen

Nederlands

Werkmomenten

Maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur, in overleg is ook 's avonds een afspraak mogelijk.

Wachtlijst

geen, je kunt binnen 1 tot 2 weken terecht

Prijs voor een consult

€ 110 (incl. btw)

Duur van de sessie

1,5 uur

Opleiding

Sociale Psychologie (Universiteit van Groningen)
Coachopleiding Instrument voor Hulp (ITIP)
Energetische therapie (Centrum Puur -Samantha Kee)

Beroepsvereniging

NOBCO - Nederlandse Orde van Beroepscoaches

Neem contact op met Lidewij

Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Willemsvaart 16a

8019AB Zwolle - (OV)

Overijssel

Toon telefoonnummer

http://www.lidewijvandenberg.nl

Routebeschrijving