Terug naar boven

Lidewij van den Berg

Voor meer helderheid, innerlijke rust en plezier

Energetisch therapeut

Willemsvaart 16a

8019AB Zwolle - (OV)

Introductie

Heb jij eigenlijk alles voor elkaar, maar mis je toch iets? Blijf je onrustig en op een bepaalde manier ontevreden, ook al snap je niet echt waarom? Weet je niet precies wat je anders moet doen om gelukkiger te worden, of wat je nu écht leuk vindt?

Ik ken dat. En ik kan je helpen.

Ja je hebt vrienden, maar het contact is met veel mensen vaak wat oppervlakkig. Je wilt eigenlijk wel dieper contact. Je weet alleen niet altijd zo goed hoe. Je bent soms niet altijd helemaal aanwezig, dwaalt snel af, denkt veel en doet niet altijd écht helemaal mee. Niet omdat je niet wilt, maar op een of andere manier lukt het gewoon niet.

Je realiseert je dat geluk voor jou niet zit in meer spullen, meer bereiken, (nog) harder werken. Maar mediteren, mindfullness of yoga zijn ook niet echt jouw ding. En toch voel je dat er meer in zit.

Meer en dieper contact met anderen. Je vrijer voelen in gezelschap. Meer genieten van het leven. Je tevredener voelen. Meer rust en tevredenheid, ook als je niks doet. Meer plezier en zin hebben in het leven. En met meer energie.

Ik ben Lidewij van den Berg. Ik ben opgeleid tot psycholoog, coach en energetisch therapeut.

Ik ben erin gespecialiseerd om jou te helpen bij het hervinden van je levenslust en je plezier in het leven.

Ook al heb je alles voor elkaar, échte tevredenheid en innerlijke rust of balans, vind je niet in je omstandigheden. Die vind je in jezelf. Misschien is dat een wat vaag begrip, maar ergens voel je wel dat het klopt. Toch?

Ik word gelukkig als ik mensen kan helpen om meer contact met zichzelf te krijgen. Als ze zachter worden voor zichzelf en geduldiger.

Ik ben nuchter, concreet en praktisch. Maar ik kijk ook verder en dieper dan de meeste mensen. Ik voel aan wat er onder de oppervlakte bij jou leeft. Daarvoor hoef je vaak niet eens zo veel te zeggen. Ik zie je. Ik hoor je. Ik snap je.

Ben je nieuwsgierig? Wees welkom!

Ik heb praktijk in Zwolle. Kijk bovenaan deze pagina voor de contactgegevens en lees meer over mij en mijn praktijk op mijn website.

Lees verder

Specialisaties

Energetische therapie Transformatiecoaching Coaching Lichaamsgerichte therapie Personal coaching Business- en team coaching Innerlijk kind-therapie Psycholoog Journeytherapie EFT - emotional freedom techniques Meer ...

Ondersteuning bij

Niet goed in je vel zitten Weinig zelfvertrouwen Emotionele problemen Perfectionisme Vermoeidheid Burnout / burn-out Stress Persoonlijke ontwikkeling Zorgen maken Zelfontplooiing Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen Jong volwassenen Vrouwen Mannen

Bereikbaarheid

Dicht bij bushalte Dicht bij trein station Met parking Vlot bereikbaar met de auto Bereikbaar met openbaar vervoer

Plaats

In de therapiepraktijk Groepsbegeleiding in het bedrijf of vereniging

Consulttype

Individuele therapie Begeleiding in een bedrijf of vereniging

Talen

Nederlands

Werkmomenten

Maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur, in overleg is ook 's avonds een afspraak mogelijk.

Wachtlijst

geen, je kunt binnen 1 tot 2 weken terecht

Prijs voor een consult

€ 110 (incl. btw)

Duur van de sessie

1 - 1,5 uur

Opleiding

Sociale Psychologie (Universiteit van Groningen)
Coachopleiding Instrument voor Hulp (ITIP)
Energetische therapie (Centrum Puur -Samantha Kee)

Neem contact op met Lidewij

Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Willemsvaart 16a

8019AB Zwolle - (OV)

Overijssel

Toon telefoonnummer

http://www.lidewijvandenberg.nl

Routebeschrijving