Terug naar boven

Linda Commandeur

NLPro-Coaching

Coach

De Trompet 2930

1967 DD Heemskerk - (NH)

Introductie

Wij zijn Linda en Jack, ouders, partners, professionals, coaches, trainers, hypnotiseurs, internationaal gecertificeerd. Geen “probleem” gaan wij uit de weg. Of er hypnose, coaching, of een volledige training voor nodig is, samen komen wij er altijd! NLPro-Coaching is onderdeel van de NLPro-Groep. De NLPro-Groep is meer dan een bedrijf. Het is ontstaan vanuit liefde, een van onze kernwaarden. Wij doen alles, zowel zakelijk als privé, volgens/met onze 6 kernwaarden. Deze 6 zijn: liefde, samen, warmte, verbinding, inspirerend en open. Hierdoor ontvangen wij de enorme positieve vibe en prachtige recensies. Onze aandacht is oprecht, omdat wij zelf dingen hebben meegemaakt, die we zacht gezegd “niet prettig” kunnen noemen. Wat het leven zwaar kan maken (denk aan burn-out, PTSS, faillissement, scheiding) hebben we overwonnen. En we gunnen iedereen deze overwinning! Onze visie is als we 1 persoon kunnen helpen, dan heeft deze weer positief invloed op anderen. En zo verspreid onze liefde en geluk zich als een olievlek!

Gewoon hulp bij NLPro-Coaching

Waarschijnlijk maakt het je niet uit of we erkend of internationaal geaccrediteerd zijn. Je wilt gewoon hulp omdat je het nu nodig hebt. Wij zijn geen doktoren of psychologen. Wij staan wel voor je klaar en bieden de meest snelle en effectieve manier van hulp om blijvende veranderingen teweeg te brengen. Wij werken niet volgens een vaste protocol. Wij werken met dat wat er is en wat er nodig is. Wij stemmen onze behandelmethode dus helemaal op jou af. Of dit nu met NLP, Hypnose, HeartMath of IEMT is. We zetten in wat jij op dat moment nodig hebt.

Twijfel je of je een coach nodig hebt en of wij jou de hulp kunnen bieden die jij nodig hebt? Ervaar het zelf door een eerste gesprek in te plannen. Het eerste gesprek is sowieso een kennismaking en is altijd GRATIS.

Lees verder

Specialisaties

Business- en team coaching Coaching Sociale vaardigheidstraining Meer ...

Ondersteuning bij

Angst Angst - Fobieën Angst voor oorlog Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen Ouders Jongeren Kinderen Jong volwassenen Gezinnen

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Dicht bij trein station Toegankelijk voor rolstoelgebruikers Met parking Bereikbaar met openbaar vervoer

Plaats

In de therapiepraktijk Therapie via video call (Skype, Zoom e.a.) Groepsbegeleiding in het bedrijf of vereniging

Consulttype

Gezinstherapie Relatietherapie Begeleiding in een bedrijf of vereniging Individuele therapie

Talen

Nederlands

Werkmomenten

Even weken: maandag t/m donderdag 09:00 - 17:00 uur
Oneven weken: dinsdag t/m vrijdag 09:30 - 12:30 uur

Wachtlijst

Geen wachtlijst

Prijs voor een consult

setprijs; 4 sessies voor €397,- excl. btw

Duur van de sessie

1 - 1,5 uur

Opleiding

NLP Practitioner, NLP Master Practitioner, Hypnose Practitioner, Hypnose Master Practitioner, HeartMath coach, NLP trainer, Systemisch Coach, Familie opstellingen, Organisatie opstellingen

Neem contact op met Linda

De Trompet 2930

1967 DD Heemskerk - (NH)

Noord-Holland

Toon telefoonnummer

http://www.nlpro-coaching.com

http://www.nlpro-training.com

http://www.nlpro-groep.com

Routebeschrijving