Terug naar boven

Linda Commandeur

NLPro-Coaching

Holistisch therapeut

De Trompet 2930

1967 DD Heemskerk - (NH)

Introductie

Wie ben ik?
Hoi! Ik ga mij anders aan je voorstellen. Niet met een stukje over wat ik allemaal heb gedaan en heb meegemaakt in mijn leven. Het standaard verhaaltje dat helemaal niets vertelt over wie ik echt ben en wat ik de wereld en jou in het bijzonder heb te geven. Ik doe dit nu omdat ik mij heb gerealiseerd dat mijn spiritualiteit veel voor mij betekent en brengt, en dat het ook van waarde is voor ons bedrijf en de manier waarop ik train en coach.
“Vanuit mij hart kan ik oprecht zeggen dat ik mede dankzij NLP, Hypnose, Systemisch werk, én de juiste mensen om mij heen, de volgende stappen op mijn spirituele pad kan zetten.”

Steen der wijzen
Als geboren en getogen Heemskerkse ben ik een echte “ezel”. En zoals het spreekwoord zegt heb ik mij nooit twee keer aan dezelfde steen gestoten, maar oh oh ik heb er wel een paar gevoeld in mijn leven. Burn-out, scheiding, verlies, en een haat-liefde verhouding met mijn vader (nu een liefde van een ander niveau!) hebben mij rijper en rijker gemaakt en gevormd tot wie ik vandaag de dag ben. Ik ben moeder van 2 prachtige dochters en run samen met mijn grote liefde een bedrijf waar mijn hart en ziel in ligt.
Ik ben altijd gevoelig geweest voor het spirituele, maar het was uiteindelijk om het maar bij de ezel te houden, de ‘steen der wijzen’ die mij recht op het spirituele pad heeft gezet. Ik wil je graag meenemen in mijn verhaal van liefde, licht, kracht en vertrouwen.

Liefde en loslaten
Mijn eerste echte uitdaging, in Wie Ben Ik, was om te vertrouwen op liefde. Liefde voor mezelf, liefde voor anderen en de wereld. Ik moest altijd maar sterk zijn, vooral niet te veel voelen en maar doorgaan. Ik was nog maar 19 jaar jong toen ik mijn eerste burn-out kreeg. Het was letterlijk een openbaring om te ervaren wanneer je naar je gevoel gaat luisteren (de wijsheid van je lichaam), je daarmee in contact komt liefde. Liefde betekent voor mij ook loslaten. Ook van angst, schuld, schaamte. Loslaten vraagt om moed, kracht, omdat je niet weet wat ervoor in de plaats komt. Het is nog niet zo makkelijk om belemmerend gedrag en patronen écht los te laten. Ook voor mij is dat nog een dagelijkse oefening. Loslaten voelt als een stukje dat in mij sterft en opnieuw geboren moet worden, met het vertrouwen op liefde die verder groeit.

Het Oude Egypte

Ik voelde altijd al een sterke verbinding met het Oude Egypte. Het Faraonische leven, de bouwstijlen, tekeningen en rituelen fascineren me al van jongs af aan. Het boek “Heelmeesters – In de voetsporen van de Egyptische Sjamanen’ bracht e.e.a. in stroomversnelling. Begin 2022 was ik zover om een grote emotionele blokkade in de ogen te kijken, te doorvoelen, en op te lossen. Deze blokkade bleek in een eerder leven in de tijd van het Oude Egypte te zijn ontstaan. Tijdens het moment van verwerken voelde ik heel helder en diepgaand wat voor energie er door mij heen stroomt. En dat is alleen maar sterker geworden. Ik heb mijn leven van toen in een andere dimensie beleefd. Geloof het of niet, ik heb godinnen energie in mij. Ik ben de Isis van nu en voel de energie van toen.
De vraag was: hoe ga ik ermee om? Wat kan ik ermee? Wat wil ik ermee? Wat is de boodschap die ik mag en kan overbrengen? Ik heb hiervoor de godinnentraining gedaan en heb leren omgaan met de energie. Nu geef ik energetische heling tijdens de trainingen en coaching sessies daar waar nodig is. Dit combineer ik met de energetische helende kracht van edelstenen en aromatherapie. Daarnaast heb ik een prachtige reis door Egypte gemaakt om nog meer in verbinding te komen met mijn Innerlijk Wezen. Als je eenmaal begint aan een spirituele reis, dan is er geen weg meer terug!

Groei

In mijn vroege samenwerking met mijn grote liefde Jack, toe ik nog als zelfstandig Virtual Professional mijn diensten aanbood, kwam ik erachter dat NLP (alsook Hypnose en Systemisch werk) een diepgaand proces van bewustwording en transformatie teweeg brengt. En dat het aan de basis ligt van spiritueel leiderschap (transitional leadership). Ik heb mijn kansen gepakt, zonder enig twijfel, en ben mijn spirituele kracht gaan verzilveren. Ondertussen ben ik internationaal gecertificeerd Master Trainer en Coach NLP en Hypnose, Systemisch en Heartmath Coach. Ik ben nog lang niet uitgeleerd. Gelukkig maar! Blijven leren, dat gun ik mezelf. En jou ook!

Wat heeft mij dit alles gebracht?

De strijd van het heilige moeten, en maar doorgaan is gestreden. Het hoeft niet meer. Mijn spirituele pad heeft me bevrijd van belemmerende patronen en gedragingen binnen alle aspecten van mijn leven. Ik zit niet meer gevangen in mijn gedachten en in mijn hoofd. Anderen zeggen dat ik een Powervrouw ben met een hart vol liefde en warmte. Verbinding maken en mensen laten zien dat het ook anders kan en mag is nu mijn grote passie. En dat inspireert!
Ik ervaar innerlijke rust
Ik ben het zonnetje in huis
Ik straal weer
Ik zie, voel, hoor en weet helder en meer
Ik vertrouw meer op mezelf
Ik geniet echt veel meer waardoor de speelsheid ook weer vrijkomt

Ga er ook voor!

NLPro-Groep is bij uitstek de Veilige Haven voor persoonlijke en pro-fessionele groei en ontwikkeling. Mijn spiritualiteit geeft een extra verdieping aan de trainingen en coaching die ik geef. Ik ben dankbaar dat ik anderen kan inspireren en mag begeleiden op hun levenspad. Een pad van liefde, licht, verbinding en vertrouwen.

Hoe spannend het ook is. Jouw leven, jouw herstel én groei is belangrijk. Leef je mooiste leven. Ontdek wie je écht bent, vergroot je zelfvertrouwen en zelfliefde. Investeer in jezelf en leef je vrij!

Gewoon hulp bij NLPro-Coaching

Samen met mijn partner, Jack Smit, hebben wij een prachtig, liefdevol en krachtig bedrijf. Geen “probleem” gaan wij uit de weg. Of er hypnose, coaching, of een volledige training voor nodig is, samen komen wij er altijd! NLPro-Coaching is onderdeel van de NLPro-Groep. De NLPro-Groep is meer dan een bedrijf. Het is ontstaan vanuit liefde, een van onze kernwaarden. Wij doen alles, zowel zakelijk als privé, volgens/met onze 6 kernwaarden. Deze 6 zijn: liefde, samen, warmte, verbinding, inspirerend en open. Hierdoor ontvangen wij de enorme positieve vibe en prachtige recensies. Onze aandacht is oprecht, omdat wij zelf dingen hebben meegemaakt, die we zacht gezegd “niet prettig” kunnen noemen. Wat het leven zwaar kan maken (denk aan burn-out, PTSS, faillissement, scheiding) hebben we overwonnen. En we gunnen iedereen deze overwinning! Onze visie is als we 1 persoon kunnen helpen, dan heeft deze weer positief invloed op anderen. En zo verspreid onze liefde en geluk zich als een olievlek!


Waarschijnlijk maakt het je niet uit of we erkend of internationaal geaccrediteerd zijn. Je wilt gewoon hulp omdat je het nu nodig hebt. Je voelt dat er meer mogelijk is, of je vraagt je af of er nog andere mogelijkheden zijn. Wij zijn geen doktoren. Wij staan wel voor je klaar en bieden de meest snelle en effectieve manier van hulp om blijvende veranderingen teweeg te brengen. Wij werken niet volgens een vaste protocol. Wij werken met dat wat er is en wat er nodig is. Wij stemmen onze behandelmethode dus helemaal op jou af. Of dit nu met NLP, Hypnose, HeartMath, IEMT, Spiritualiteit, Aromatherapie of Systemisch werken is. We zetten in wat jij op dat moment nodig hebt.

Twijfel je of je een coach/therapeut nodig hebt en of wij jou de hulp kunnen bieden die jij nodig hebt? Ervaar het zelf door een eerste gesprek in te plannen. Het eerste gesprek is sowieso een kennismaking en is altijd GRATIS.

Lees verder

Therapievormen

Business- en team coaching Coaching Aromatherapie Meer ...

Ondersteuning bij

Angst Hechtingsstoornis ADHD Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen Ouders Jongeren Kinderen Jong volwassenen Gezinnen

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Dicht bij trein station Dicht bij bushalte Toegankelijk voor rolstoelgebruikers Met parking Bereikbaar met openbaar vervoer

Plaats

In de therapiepraktijk Therapie via video call (Skype, Zoom e.a.) Groepsbegeleiding in het bedrijf of vereniging

Consulttype

Gezinstherapie Relatietherapie Begeleiding in een bedrijf of vereniging Individuele therapie

Talen

Nederlands Engels

Werkmomenten

Even weken: maandag t/m donderdag 09:00 - 17:00 uur
Oneven weken: dinsdag t/m vrijdag 09:30 - 12:30 uur

Wachtlijst

Geen wachtlijst

Prijs voor een consult

setprijs; 4 sessies voor €397,- excl. btw

Duur van de sessie

1 - 1,5 uur

Opleiding

NLP Practitioner, NLP Master Practitioner, Hypnose Practitioner, Hypnose Master Practitioner, HeartMath coach, NLP trainer, Systemisch Coach, Familie opstellingen, Organisatie opstellingen

Neem contact op met Linda

De Trompet 2930

1967 DD Heemskerk - (NH)

Noord-Holland

Toon telefoonnummer

http://www.nlpro-coaching.com

http://www.nlpro-training.com

http://www.nlpro-groep.com

Routebeschrijving