Terug naar boven

Linda Riemsdijk

Praktijk voor Kind en Gezin

Systeemtherapeut

Hoofdweg 70

7382BK Klarenbeek - (GLD)

Introductie

Praktijk voor Kind en Gezin is gevestigd in Apeldoorn en kenmerkt zich door professionele en persoonlijke hulpverlening. Gespecialiseerd in hechting en (vroegkinderlijk) trauma en de invloed daarvan op ouderschap.

De praktijk biedt:

- (gestalt)gezinstherapie / systeemtherapie; traumatherapie; - individuele therapie aan tieners en (jong)volwassenen. - workshops / lezingen.

Daarnaast biedt Praktijk voor Kind en Gezin (zwaardere) ambulante specialistische / (gezins)therapeutische jeugdhulp / systeemtherapie, ook om verwijzing naar de zwaardere Jeugd-GGZ en verplichte jeugdzorg te voorkomen. Verwijzing via CJG en huisarts. Voor jeugdzorg is Praktijk voor Kind en Gezin zorgaanbieder van de gemeenten Apeldoorn, Zutphen, Lochem, Hattem, Heerde, Voorst en Brummen. Voor de WMO in Apeldoorn, Voorst, Deventer, Brummen, Olst-Wijhe, Heerde, Hattem en Epe.

Ik ben experiëntieel systeemtherapeut, ofwel ervaringsgericht psychosociaal gestalttherapeut. Ik bekijk de problemen binnen een brede sociale context. Er is een wisselwerking tussen jou en je omgeving. De manier waarop je met jezelf omgaat in relatie tot je omgeving speelt een belangrijke rol in de gesprekken.Tegelijk maken we gebruik van jouw en mijn ervaringen. Dat betekent dat ik samen met jou, zonder oordeel, niet alleen op zoek ga naar de oorzaak van het probleem, maar ook naar manieren zoek om je te leren ervaren wat je kunt doen om het probleem aan te pakken.Mensen die een belangrijke rol in jouw leven hebben, kunnen je daar bij helpen. Relaties zijn hulptroepen, die je kunt inzetten bij het overwinnen van problemen.

Lees verder

Specialisaties

Gezinstherapie Systeemtherapie Gestalttherapie Meer ...

Ondersteuning bij

Posttraumatische stress PTSS Opvoeding Hechtingsstoornis Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Baby's Kinderen Jongeren Jong volwassenen Volwassenen Ouders

Bereikbaarheid

Bereikbaar met openbaar vervoer Dicht bij bushalte Met parking Vlot bereikbaar met de auto

Plaats

In de therapiepraktijk Therapie aan huis

Consulttype

Individuele therapie Relatietherapie Gezinstherapie Gezinsbegeleiding

Talen

Nederlands Engels

Werkmomenten

Een afspraak maken kan telefonisch of via het contactformulier op de website. zie websitelink onderaan De praktijk is geopend op ma, di, woe en vr.

Wachtlijst

4 maanden

Prijs voor een consult

90,-

Duur van de sessie

60

Opleiding

Experiëntieel systeemtherapeut, Gestaltgezinstherapeut | NARM (Neuroaffective Relational model) | NAPP (Neuroaffective Developmental Psychology and Psychotherapy) | Resource Therapy | | EMI (Eye movement Integration) Ervaringsgerichte Psychosociale Therapie | Oplossingsgerichte Therapie | Contextuele therapie; 'n taal erbij (duplo poppetjes)| Transactionele Analyse | psychopathologie (DSM 5) | ontwikkelingspsychologie |

Beroepsvereniging

RBCZ (register beroepsbeoefenaren complementaire zorg) NVAGT (Nederlands en Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie en Gestalttheorie)NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg) --> vergoeding vanuit alternatieve geneeswijzen.KIN (Kempler Instituut Nederland)

Neem contact op met Linda

Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Hoofdweg 70

7382BK Klarenbeek - (GLD)

Gelderland

Toon telefoonnummer

http://www.praktijkkindengezin.com

https://www.facebook.com/praktijkkindengezin/

https://www.linkedin.com/in/linda-riemsdijk-a0349768/

Routebeschrijving