Terug naar boven

Linda Johanna Lier

Eye See You HSP Tilburg Therapie

Psychosociaal therapeut

Verdilaan 26

5056 BD Tilburg - (NB)

Introductie

Therapie, coaching, psycholoog Tilburg, specialisatie hooggevoeligheid en burn-out. (hoogsensitieve personen, coach, werkfit, uwv, reintegratie, hooggevoelig)

Ik begeleid hoogsensitieve personen naar meer bewustzijn in mijn praktijk Eye See You, HSP Therapie Tilburg. Als psychosociaal therapeut (vergelijkbaar met een psycholoog of coaching) ben ik gespecialiseerd in hooggevoeligheid, burnout en psychische klachten. Als doener en duizendpoot zet ik mijn jarenlange expertise in om mensen die vastlopen in hun gevoeligheid te helpen meer richting, balans en zelfvertrouwen te krijgen. Op alle levensgebieden. Denk aan: loopbaanvragen, re-integratie na je burn-out, starten van een eigen bedrijf als zpp’er, werk-prive balans, vitaliteit, levensgeluk en veerkracht. Denk aan: hulpvragen omtrent hoogsensitiviteit, hoogbegaafdheid, adhd, autisme, paranormaliteit/spiritualiteit. Kortom ik geef levensloop-advies aan gevoelige personen van 16-86 jr. Ik bied psychosociale therapie en (werkfit) trajecten, afgestemd op jouw unieke zijn en praktische toepasbare inzichten en handvatten.


Herken jij dit:

-Je zoekt richting en balans. Je zoekt naar jezelf: wie wil ik zijn en hoe houdt ik de ballen hoog thuis? In of op je werk vraag je je af: wat wil ik en wat past bij mij?
-Je bent moe, gestresst, gespannen en/of burn-out. Het valt niet mee. Je moet veel. Je wordt te emotioneel en baalt hier achteraf van (wat zullen ze wel niet denken?). Je vind jezelf tekortschieten als partner, ouder, werknemer, vriend(in).
-Je weet of vermoedt dat je hooggevoelig bent en wilt je hierin verdiepen zodat je kan groeien. Soms zou je willen dat je minder voelde. Je bent niet altijd blij met jezelf en je complexheid (“doe niet zo moeilijk”).
-Je kan goed reflecteren maar vind het fijn dat er iemand even meekijkt en meedenkt omdat je niet alles zelf kan en hoeft te kunnen (hoewel je dat vaak wel denkt ). Je bent ontwikkellingsgericht.
-Je voelt je niet (snel) gehoord, gezien of begrepen. Je voelt je anders. Je hebt soms moeite met de hardheid van deze maatschappij. Je worstelt met je zelfvertrouwen. Faalangst en perfectionisme is jou niet vreemd.
-In contact met de ander, verlies je het contact met jezelf. Je gaat pleasen en/of over eigen grenzen.
Tot nu toe heb je vooral last van je gevoeligheid en wilt graag meer in je kracht staan.

Helaas zie ik veel gevoelige mensen worstelen. Ze worden niet begrepen. Ze kunnen moeilijk bij zichzelf komen of bij zichzelf blijven. Door hun gevoeligheid richten ze zich al snel op de ander en op wat de ander en de maatschappij verwacht van hen. Ze denken teveel. Ze richten zich op de verhalen die gedachtenstemmen hen vertellen. Wie ze denken te zijn. Wat ze denken te willen. Hierdoor zijn ze een speelbal van gedachten en emoties. Ik ben zelf hooggevoelig en ik ken de uitdagingen. Ik gun het jou ook blij te zijn met jezelf. Samen gaan wij ons verdiepen in jouw eigen (hooggevoelig) heid.

Als je met mij gaat werken dan:

-Kan je jouw eigen hooggevoeligheid (want die is uniek) herkennen en erkennen/omarmen en praktisch benaderen.
-Onderzoeken we jouw innerlijke belevingswereld om ruimte te creëren voor verandering. We gaan kijken welke gedachten en overtuigingen je hebt en die je in de weg zitten. Wat dient jou en wat niet? Welke keuzes kun je (anders) maken?
-Bekijken we jouw eigenheid: krachtig weten en voelen wie je bent en hoe je dit meer kunt uitdragen. Wat zijn jou kwaliteiten en kernwaarden en hoe kan je hier meer naar gaan leven? Blij zijn met jezelf zowel privé als op werkgebied. Kortom jouw leven weer LEVEN.
-Stimuleer ik je om stapje voor stapje te voelen, denken en te handelen vanuit je Hart. Zo kom en blijf je meer bij jezelf.
-Kan je stapjes maken om hooggevoeligheid te zien en te gaan begrijpen vanuit een ander of hoger perspectief.

Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Berkel-Enschot!

Lees verder

Therapievormen

Psycholoog Psychosociale therapie Gesprekstherapie Meer ...

Ondersteuning bij

HSP - Hoogsensitief Burnout / burn-out Corona angst Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Vrouwen Mannen Jongeren Jong volwassenen Volwassenen Koppels Ouders

Bereikbaarheid

Met parking Dicht bij bushalte Vlot bereikbaar met de auto Bereikbaar met openbaar vervoer

Plaats

Therapie via video call (Skype, Zoom e.a.) In de therapiepraktijk In de therapiepraktijk (tijdens corona) NVT Therapie aan huis Therapie via e-mail Therapie via telefoon - gsm Therapie via chat Therapie over het internet

Consulttype

Individuele therapie Gezinsbegeleiding Relatietherapie

Talen

Nederlands

Werkmomenten

ma tm vrij 9.30-21.30 uur.

Wachtlijst

nee

Prijs voor een consult

90 euro gedeeltelijke vergoeding mogelijk

Duur van de sessie

1 uur -1,5 uur

Opleiding

Sociaal Pedagogische Hulpverlening HBO
Oplossingsgerichte therapie
Energetische therapie

Beroepsvereniging

NFG Nederlandse Federatie Gezondheidszorg

Neem contact op met Linda Johanna

Verdilaan 26

5056 BD Tilburg - (NB)

Noord-Brabant

Toon telefoonnummer

http://www.tilburgtherapie.nl

Routebeschrijving