Terug naar boven

Ping Cleton

Blue River Praktijk

Energetisch therapeut

Haagweg 4, Stichting Hand&Werk lokaal C02

2311 AA Leiden - (ZH)

Introductie

De mens is de afgelopen decennia gepsychologiseerd. De jongeren van nu weten meer dan de hulpverleners van toen. En op de stoel van de therapeut zit nu vaak een ervaringsdeskundige. Steeds meer mensen gunnen zichzelf begeleiding en hulp bij levensvragen en problematiek, en dat is mooi.

Maar waar eens een ijscokar met één smaak ijs stond, staat nu een pannenkoekenhuis met een eindeloze kaart. Psycho-sociale en spirituele hulpverlening bestaan tegenwoordig ook in de vorm van neurofeedback, virtual reality-coaching, filosofische gespreksvoering, sjamanistische rituelen, EMDR, klanktherapie en meer. Wie of wat gaat u helpen?

Ik ben van een aantal markten thuis. Als energie-psycholoog werk ik voor trauma’s klein en groot o.a. met EFT (zie website) en treed ik op als gids bij inner journeys. Maar ik beschik over meer methodieken. En de therapeutische gespreksvoering behoudt ook haar plek in mijn praktijk.

Momenteel volg ik een opleiding tot geestelijk begeleider, omdat vraagstukken over spiritualiteit, levensbeschouwing en zingeving een steeds prominentere plek in mijn leven en praktijk innemen.

Mijn leeftijd ervaar ik als groot voordeel in mijn professionele praktijk. Opvoedingsperikelen, spectrum-stoornissen, hooggevoeligheid, angsten, pre- en mid-life crises, depressies, echtscheiding, burn-out, mantelzorg - ik heb het allemaal ervaren bij mijzelf of bij mijn dierbaren.

In mij ontmoet u dus een ervaren en veelzijdige therapeut, zonder pretenties, die u op voet van gelijkheid tegemoet treedt met open hart, geest en zinnen en ingebed in een gevarieerd netwerk van hulpverleners en paradijsvogels, om samen uw levensreis te verlichten en verluchtigen.

Lees verder

Specialisaties

Psycholoog EFT - emotional freedom techniques Traumatherapie Meer ...

Ondersteuning bij

Zingeving en zingevingsvragen Spirituele vragen Zelfontplooiing Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Vrouwen Mannen Volwassenen Jong volwassenen

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Dicht bij trein station Dicht bij bushalte Bereikbaar met openbaar vervoer

Plaats

In de therapiepraktijk Therapie in de buitenlucht Therapie via video call (Skype, Zoom e.a.)

Consulttype

Individuele therapie

Talen

Nederlands Engels

Werkmomenten

In overleg

Prijs voor een consult

particulier: 85 euro

Duur van de sessie

120 minuten

Opleiding

WO-psychologie, post-HBO en post-academisch: Geestelijk Begeleider, Familie-opstellingen, Emotional Freedom Techniques, Trauma en Gehechtheid, Neurofeedback

Leeftijd

61 jaar

Neem contact op met Ping

Haagweg 4, Stichting Hand&Werk lokaal C02

2311 AA Leiden - (ZH)

Zuid-Holland

Toon telefoonnummer

https://blueriverpraktijk.nl/

Routebeschrijving