Terug naar boven

Ping Cleton

Blue River Praktijk

Energetisch therapeut

Haagweg 4, Stichting Hand&Werk lokaal C02

2311 AA Leiden - (ZH)

Introductie

Hoe kom ik vrij van mijn kindertijd? Waarom voel ik mij leeg, vervreemd of angstig? Hoe pak ik de regie op mijn leven? Hoe verbeter ik mijn werksfeer en persoonlijke relaties? Wie ben ik? Is dit alles wat er is?

In een complexe maatschappij ervaart juist de gevoelige en intelligente mens de behoefte om persoonlijke obstakels en levensvragen te onderzoeken. Soms groeit die behoefte met de jaren, soms markeert zij de overgang tussen levensfases, soms gaat zij gepaard met acuut trauma, verlies, rouw of crisis. Kundige ondersteuning is dan goud waard.

Ik houd praktijk voor uiteenlopende kwesties van psychosociale aard en voor vragen rond zingeving, levensbeschouwing en spiritualiteit.

Therapeutische gesprekken en filosofische gespreksvoering zijn geliefde methoden van aanpak, maar ook inner journeys en lichaamswerk. Voor lichaamswerk gebruik ik vooral Emotional Freedom Techniques (EFT). Dit is een wetenschappelijk bewezen methodiek die (enigszins) vergelijkbaar is met somatic experiencing of EMDR. EFT werkt uitstekend bij trauma en stress-gerelateerde problematiek, maar ook bij pijnbestrijding, verslaving en veel ander ongemak. Voelen, ervaren en uit het hoofd stappen kan juist de overmatig denkende mens diepe inzichten en verlichting bieden. Echter, alle aanpak is maatwerk: mijn stijl en methode stem ik af op de wensen, behoeften en talenten van de client.

Mijn leeftijd ervaar ik als voordeel in mijn praktijk. Autisme, ADHD, hooggevoeligheid, angsten, pre- of mid-life crisis, depressie, echtscheiding, burn-out en meer ken ik ondertussen uit mijn professionele praktijk en opleiding, maar ook uit persoonlijke ervaring.

Ik doe mijn werk als psycholoog, therapeut, coach, counselor en geestelijk raadsvrouw met mijn cliënten op voet van gelijkwaardigheid, met open hart, geest en zinnen. Samen vinden wij de ingang naar meer lucht en licht in uw bestaan.

N.B. Ik bied geen door zorgverzekeraars vergoede consulten, wel tarieven die bij uw budget passen. Zo kan ik u hoogwaardige en betaalbare steun bieden.

Lees verder

Therapievormen

Psycho-educatie Therapie aan huis Therapie via video call of telefoon Meer ...

Ondersteuning bij

Zingeving en zingevingsvragen Spirituele vragen Zelfontplooiing Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Vrouwen Mannen Volwassenen Jong volwassenen

Bereikbaarheid

Met parking Toegankelijk voor rolstoelgebruikers Vlot bereikbaar met de auto Dicht bij trein station Dicht bij bushalte Bereikbaar met openbaar vervoer

Plaats

In de therapiepraktijk Therapie aan huis Therapie in de buitenlucht Therapie via chat Therapie via e-mail Therapie via telefoon - gsm Therapie over het internet Therapie via video call (Skype, Zoom e.a.)

Consulttype

Individuele therapie

Talen

Nederlands Engels

Werkmomenten

In overleg

Wachtlijst

momenteel is er (beperkt) ruimte

Prijs voor een consult

particulier: afhankelijk van inkomen, in overleg

Duur van de sessie

60-120 minuten

Opleiding

WO-psychologie, post-HBO en post-academisch: Geestelijk Begeleider, Familie-opstellingen, Emotional Freedom Techniques, Trauma en Gehechtheid, Neurofeedback

Vergoeding zorgverzekering

Er is geen afspraak met zorgverzekeraars. Tarieven in overleg met de cliënt, afhankelijk van inkomsten.

Leeftijd

63 jaar

Neem contact op met Ping

Haagweg 4, Stichting Hand&Werk lokaal C02

2311 AA Leiden - (ZH)

Zuid-Holland

Toon telefoonnummer

https://blueriverpraktijk.nl/

https://metanoia-retreats.com/

Routebeschrijving