Terug naar boven

Rob Derksen

Rob Derksen, Bewustwording & Zelfontwikkeling

Holistisch therapeut

Deze therapeut kan momenteel niet gecontacteerd worden via Vind-een-Therapeut.nl.

Vind een andere therapeut via onderstaande linken:

Vind een therapeutVind een therapeut in AardenburgVind een Holistisch therapeut

Introductie

Praktijkdagen in Amsterdam, Aardenburg (Zeeland) en Breda.

Het doel van een sessie: persoonlijke ontwikkeling en bewustwording, bekrachtigen van jouw potentie, passie en vermogens, inzichten krijgen in te nemen stappen, verwerking van angsten, verdriet en andere emoties, inzicht in conflicten, bewustwording van blinde vlekken, begrip krijgen voor jezelf en de ander, helderheid waarom dingen lopen zoals ze lopen.

Tijdens een sessies neem ik ‘een kijkje in jouw energieveld’ en word ik verbonden met jouw Hogere zelf en gidsen. Ook kan het zijn dat ik verbonden word met overleden personen die een boodschap voor je hebben die ten goede komen aan jouw persoonlijke proces en groei.

Ik maak contact met jouw ziel waardoor de boodschappen die er voor je komen jou dichter bij je volledige potentie brengen. Je gaat ontdekken wie jij in wezen bent en waar je vermogens liggen.

Als je een duidelijke hulpvraag hebt, dan krijg je inzichten in je blokkades, angsten en emoties, maar ook in de te nemen stappen. Het geeft je meer zicht waar je in het dagelijks leven ‘tegenaan loopt’ en waarom. Een hulpvraag kan te maken hebben met jouw persoonlijke groei en bewustwording, maar ook met vragen over relaties, kinderen, werk, verslavingen en/of psychische disbalansen.

Als je geen hulpvraag hebt dan komen er meer algemene boodschappen voor je, waar je zeker wat aan gaat hebben op jouw pad van bewustwording en persoonlijke groei.

Daar waar mogelijk breng ik met mijn handen een beweging van energie tot stand (via magnetiseren) die een transformerende, helende werking hebben op (energetische)blokkades die in jou vastzitten.

Ik ben helderziend, voelend, horend en wetend, waardoor ik snel tot de kern van een vraagstuk/probleem kan komen. Ik voel helder in op de energie tussen jou en de ander, maar ook op jouw relatie met jezelf en met jouw omgeving.

Lees verder

Specialisaties

Online-therapie (chat / e-mail) Holistische therapie Innerlijk kind-therapie Meer ...

Ondersteuning bij

ADHD Angst - Sociale angsten Assertiviteit Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Kinderen Jongeren Jong volwassenen Volwassenen Gezinnen Ouders Koppels

Plaats

In de therapiepraktijk Therapie via video call (Skype, Zoom e.a.) Therapie over het internet Groepsbegeleiding in het bedrijf of vereniging

Consulttype

Individuele therapie Gezinstherapie Relatietherapie Begeleiding in een bedrijf of vereniging

Talen

Nederlands Engels Frans

Werkmomenten

Zowel overdag als avond en weekend. Praktijkdagen in Amsterdam, Aardenburg (Zeeland) en Breda.

Wachtlijst

Nee

Prijs voor een consult

€ 75,-

Duur van de sessie

1 uur

Opleiding

NLP, Medische Basiskennis, NEI

Beroepsvereniging

Geen

Workshops, cursussen en trainingen, ... georganiseerd door Rob Derksen - Rob Derksen, Bewustwording & Zelfontwikkeling

TypeNaamStart datum