Terug naar boven

Update rond therapie tijdens Covid-19-lockdownOok tijdens Corona blijven heel wat psychotherapeuten in aangepaste vormen therapie voorzien. Dat kan bv. via video call, telefoon, chat of e-mail. Deze vormen van therapie kunnen tijdens een periode van lockdown even waardevol zijn als een face-to-face gesprek.

Blijf ook tijdens deze periode zorg dragen voor je mentale gezondheid en maak gerust een afspraak met één van onze therapeuten.

Susanne Biemans

Congruens

IV therapeut

Bosrand 1

5737SE Lieshout - (NB)

Introductie

Therapie met effect.

Ik werk pragmatisch: ik ga op zoek naar dat wat werkt bij jou. Ik werk dus niet vanuit 1 methodiek, maar gebruik diverse invalshoeken en therapievormen om verandering te bewerkstelligen. Zodat u als klant geholpen bent. En ik voldoening uit mijn werk heb.

Ik ben coach, trainer en therapeut. Vanuit een jarenlange brede ervaring, in het bedrijfsleven en met particulieren, in Nederland en het buitenland, ben ik me steeds meer toe gaan leggen op het intermenselijke en het inner-menselijke. Ik word gedreven door het verlangen om zelf het leven ten volle te leven en anderen te helpen het leven ten volle te leven.

Ik werk met volwassenen, met gezinnen, met jong volwassenen/pubers. Ik geef ook relatietherapie. Methoden waar ik veel mee werk zijn: de RET, gestalttherapie, Mindfulness, bio-energetica, Transactionele Analyse, Voice Dialogue, Focussen, EMDR, ACT en contextuele therapie.

Je kunt bij mij terecht voor levensvragen, stress, depressie, gezinsproblematiek, relatieproblematiek, omgaan met verlies, rouwverwerking, zoeken naar balans, traumaverwerking.

Lees verder

Specialisaties

Therapie via video call of telefoon Therapie IV Interactionele vormgeving Meer ...

Ondersteuning bij

Emotionele problemen Stress Boosheid Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen Jongeren Jong volwassenen Ouders

Bereikbaarheid

Bereikbaar met openbaar vervoer Met parking Toegankelijk voor rolstoelgebruikers Vlot bereikbaar met de auto

Plaats

Therapie via video call (Skype, Whatsapp e.a.) In de therapiepraktijk (tijdens corona) Therapie over het internet In de therapiepraktijk Groepsbegeleiding in het bedrijf of vereniging

Consulttype

Individuele therapie Relatietherapie Begeleiding in een bedrijf of vereniging Gezinsbegeleiding Gezinstherapie Groepstherapie

Talen

Engels Nederlands

Gedeeltelijke terugbetaling via AGB-code mogelijk?

Ja

Werkmomenten

Overdag tussen 7.30 en 17.

Wachtlijst

nvt

Prijs voor een consult

99, 75 Euro voor individuele therapie; 115 Euro voor EMDR; 75 Euro per persoon voor relatietherapie inclusief BTW.

Duur van de sessie

in principe 1 uur, relatie/gezin/EMDR 1 1/2 - 2 uur

Opleiding

IV-therapeut, Mindfulnesstrainer, Gedragstrainer, Loopbaanadviseur, Geschiedenis.

Beroepsvereniging

VIT: Vereniging van Integraal Therapeuten. VVTIV: Vlaamse Vereniging van Therapeuten in de Interactionele Vormgeving

Neem contact op met Susanne

Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Bosrand 1

5737SE Lieshout - (NB)

Noord-Brabant

Toon telefoonnummer

http://www.congruens.nl

Routebeschrijving