Terug naar boven

Tineke Bouwman

Gestalttherapeut

Houweg 24

3921 DB Elst - (UT)

Introductie

Herken je je in het volgende? Het loopt niet lekker in je leven, misschien al heel lang of wellicht door iets wat er onlangs is gebeurd. Misschien weet je heel goed waar dat door komt, of het kan ook zijn dat je helemaal geen idee hebt. Het enige wat jij wilt is een leven waarin je je vrij voelt en waarin je datgene kan doen wat goed voelt voor jou. Ik kan je helpen bij dat proces. Helder zicht krijg op je eigen leven, nieuwe inzichten opdoen; verandering is mogelijk!

In therapie gaan kan best een hele stap zijn. Gelukkig wordt het tegenwoordig steeds meer gewoon gevonden. Bij lichamelijke klachten stappen we vaak makkelijk naar een arts, maar ook voor onze geest hebben we te zorgen. Ik ga uit van de gedachte dat lichaam en geest nauw met elkaar verbonden zijn. Voel je je lichamelijk niet goed dan heeft dat ook gevolgen voor hoe je je voelt en andersom. In de therapie blijft het niet bij alleen maar praten. Je lichaam is een grote bron van informatie en kan je ook veel steun bieden. Omdat ieder mens anders is, is therapie maatwerk. Ik stem de therapie af op jou en jouw behoeften. Dat doe ik met zorg en aandacht. Het is belangrijk dat je je veilig voelt.

Aandachtsgebieden van mij zijn: hoogsensitiviteit (HSP), stress, angst, trauma’s, grenzen stellen, moeite hebben met keuzes maken, gebrek aan zelfvertrouwen, zingevingsvragen, problemen rondom echtscheiding en samengestelde gezinnen. Ik werk graag met (jong)volwassenen die echt willen werken aan zichzelf.

Mijn praktijk is gelegen in Elst, een klein dorp op de Utrechtse Heuvelrug, wat wordt omringd door plaatsen als Veenendaal, Amerongen, Leersum, Wijk bij Duurstede en Rhenen. Twijfel je of deze therapie wat voor jou is? Je bent van harte welkom om vrijblijvend kennis te komen maken met mij en mijn manier van werken.

Lees verder

Specialisaties

Gestalttherapie Psycholoog Psychosociale therapie Lichaamsgerichte therapie Focusing Transpersoonlijke therapie Psychosynthese

Ondersteuning bij

HSP - Hoogsensitief Stress Angst Onrust Innerlijke conflicten Grenzen stellen Identiteitsproblemen Persoonlijke ontwikkeling Niet goed in je vel zitten Psychosomatische klachten Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Jong volwassenen Volwassenen

Bereikbaarheid

Met parking Vlot bereikbaar met de auto Bereikbaar met openbaar vervoer Dicht bij bushalte

Plaats

In de therapiepraktijk

Consulttype

Individuele therapie

Talen

Nederlands Engels

Werkmomenten

maandag tot en met vrijdag van 8.30 - 15.00 uur

Wachtlijst

Geen

Prijs voor een consult

75 euro

Duur van de sessie

60 tot 75 minuten

Opleiding

Psychologie Universiteit Utrecht, Gestalt- en Transpersoonlijke Therapie Boswijk Insitituut

Beroepsvereniging

NFG - Nederlandse Federatie Gezondheidszorg, RBCZ - Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg

Neem contact op met Tineke

Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Houweg 24

3921 DB Elst - (UT)

Utrecht

Toon telefoonnummer

http://www.tinekebouwman.nl

Routebeschrijving