Terug naar boven

Tineke Bouwman

Psycholoog

Houweg 24

3921 DB Elst - (UT)

Introductie

Ben je op een punt aangekomen in je leven waarop je niet meer weet hoe je verder kan? Wil je af van angst, onzekerheid, spanningen in je relatie, je ongelukkig of eenzaam voelen? Ik kan je verder helpen.

In therapie krijg je alle gelegenheid om dat waar je zo’n moeite mee hebt en wat jouw blokkeert in je leven verder te onderzoeken. Hierdoor ontstaat er weer ruimte en perspectief. Omdat ieder mens anders is, is therapie maatwerk. Ik stem de therapie af op jou en jouw behoeften. Dat doe ik met zorg en aandacht. Het is belangrijk dat je je veilig voelt.

Mijn expertise ligt op het gebied van hoogsensitiviteit (HSP), stress, angst, trauma’s, grenzen stellen, moeite hebben met keuzes maken, gebrek aan zelfvertrouwen en zingevingsvragen. Ik werk graag met (jong)volwassenen die gemotiveerd zijn om aan zichzelf te werken.

De praktijk is gelegen in Elst, een klein dorp op de Utrechtse Heuvelrug, wat wordt omringd door plaatsen als Veenendaal, Amerongen, Leersum, Wijk bij Duurstede en Rhenen. Ook mensen uit de Betuwe en de Gelderse Vallei weten me te vinden. Twijfel je of therapie wat voor jou is? Je bent van harte welkom om vrijblijvend kennis te komen maken met mij en mijn manier van werken. Je kan ook een kijkje nemen op mijn website waar ik regelmatig blogs publiceer.

Lees verder

Specialisaties

Psycholoog Lichaamsgerichte therapie Focusing Meer ...

Ondersteuning bij

HSP - Hoogsensitief Stress Persoonlijke ontwikkeling Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Jong volwassenen Volwassenen

Bereikbaarheid

Met parking Vlot bereikbaar met de auto Bereikbaar met openbaar vervoer Dicht bij bushalte

Plaats

In de therapiepraktijk Therapie via video call (Skype, Zoom e.a.) In de therapiepraktijk (tijdens corona) NVT Therapie via telefoon - gsm

Consulttype

Individuele therapie

Talen

Nederlands Engels

Gedeeltelijke terugbetaling via AGB-code mogelijk?

Ja

Werkmomenten

maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 - 17.00 uur

Wachtlijst

Geen

Prijs voor een consult

75 euro

Duur van de sessie

60 tot 75 minuten

Opleiding

Psychologie Universiteit Utrecht, Gestalt- en Transpersoonlijke Therapie Boswijk Insitituut, Beroepsopleiding Mind Eye Power (practitioner)

Beroepsvereniging

NFG - Nederlandse Federatie Gezondheidszorg, RBCZ - Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg

Neem contact op met Tineke

Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Houweg 24

3921 DB Elst - (UT)

Utrecht

Toon telefoonnummer

http://www.tinekebouwman.nl

Routebeschrijving