Terug naar boven

Update rond therapie tijdens Covid-19-lockdownOok tijdens Corona blijven heel wat psychotherapeuten in aangepaste vormen therapie voorzien. Dat kan bv. via video call, telefoon, chat of e-mail. Deze vormen van therapie kunnen tijdens een periode van lockdown even waardevol zijn als een face-to-face gesprek.

Blijf ook tijdens deze periode zorg dragen voor je mentale gezondheid en maak gerust een afspraak met één van onze therapeuten.

Tineke Bouwman

Gestalttherapeut

Houweg 24

3921 DB Elst - (UT)

Introductie

In therapie gaan kan best een hele stap zijn. Gelukkig wordt het tegenwoordig steeds meer gewoon gevonden. Bij lichamelijke klachten stappen we vaak makkelijk naar een arts, maar ook voor onze geest hebben we te zorgen. Ik ga uit van de gedachte dat lichaam en geest nauw met elkaar verbonden zijn. Voel je je lichamelijk niet goed dan heeft dat ook gevolgen voor hoe je je voelt en andersom. In de therapie blijft het niet bij alleen maar praten. Je lichaam is een grote bron van informatie en kan je ook veel steun bieden. Omdat ieder mens anders is, is therapie maatwerk. Ik stem de therapie af op jou en jouw behoeften. Dat doe ik met zorg en aandacht. Het is belangrijk dat je je veilig voelt.

Aandachtsgebieden van mij zijn: hoogsensitiviteit (HSP), stress, angst, trauma’s, grenzen stellen, moeite hebben met keuzes maken, gebrek aan zelfvertrouwen en zingevingsvragen. Ik werk graag met (jong)volwassenen die gemotiveerd zijn om aan zichzelf te werken. Dan is een duurzame verandering echt mogelijk!

Mijn praktijk is gelegen in Elst, een klein dorp op de Utrechtse Heuvelrug, wat wordt omringd door plaatsen als Veenendaal, Amerongen, Leersum, Wijk bij Duurstede en Rhenen. Ook mensen uit de Betuwe en de Gelderse Vallei weten me te vinden. Twijfel je of therapie wat voor jou is? Je bent van harte welkom om vrijblijvend kennis te komen maken met mij en mijn manier van werken.

Lees verder

Specialisaties

Therapie via video call of telefoon Psycholoog Psychosociale therapie Meer ...

Ondersteuning bij

HSP - Hoogsensitief Stress Persoonlijke ontwikkeling Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Jong volwassenen Volwassenen

Bereikbaarheid

Met parking Vlot bereikbaar met de auto Bereikbaar met openbaar vervoer Dicht bij bushalte

Plaats

In de therapiepraktijk Therapie via video call (Skype, Whatsapp e.a.) Therapie via telefoon - gsm

Consulttype

Individuele therapie

Talen

Nederlands Engels

Gedeeltelijke terugbetaling via AGB-code mogelijk?

Ja

Werkmomenten

maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 - 17.00 uur

Wachtlijst

Geen

Prijs voor een consult

75 euro

Duur van de sessie

60 tot 75 minuten

Opleiding

Psychologie Universiteit Utrecht, Gestalt- en Transpersoonlijke Therapie Boswijk Insitituut, Beroepsopleiding Mind Eye Power (practitioner)

Beroepsvereniging

NFG - Nederlandse Federatie Gezondheidszorg, RBCZ - Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg

Neem contact op met Tineke

Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Houweg 24

3921 DB Elst - (UT)

Utrecht

Toon telefoonnummer

http://www.tinekebouwman.nl

Routebeschrijving