Terug naar boven

Ervaringen van hulpverleners met onze doorverwijssites

Onderstaande spontane bedankingen ontvingen we van aangemelde hulpverleners van onze verschillende doorverwijssites. We vinden het leuk ze met je te delen! Wat is jouw ervaring met Vind-een-Therapeut.nl? Laat het ons weten!

Myriam Hellings - Dieptepsychologie

Myriam Hellings - Dieptepsychologie

De website Vind-een-Therapeut.nl is een uitkomst voor cliënten en therapeuten. Cliënten kunnen gemakkelijk de meest passende therapie vinden aan de hand van verschillende criteria en zoektermen. En ze kunnen therapeuten makkelijk met elkaar vergelijken. Het merendeel van mijn cliënten heeft mij gevonden via Vind-een-Therapeut.nl. Ik heb een volle praktijk en kan dus wel zeggen dat ik mijn succes aan jullie te danken heb! Heel erg bedankt en ga vooral zo door.

Dieptepsychologie
Myriam Hellings - Nijmegen

Viviane Leijten – Contextueel systeemtherapeut & Stress- en burn-out Coach

Viviane Leijten – Contextueel systeemtherapeut & Stress- en burn-out Coach

Ik heb nog geen seconde spijt gehad van mijn aanmelding bij Vind-een-Therapeut.nl. Het is een heldere website. Ze gaan duidelijk voor professionele uitstraling en kwaliteit. Mensen weten me regelmatig te vinden, dankzij de goede vindbaarheid van de website. Bij vragen krijg je snel reactie.

Contextueel systeemtherapeut en Stress- | burn-out Coach
Viviane Leijten - Best (NB)

Lucia Hieltjes - wandeltherapeut en NLP-coach

Lucia Hieltjes - wandeltherapeut en NLP-coach

Ik vind het prettig om op de website van Vind-een-Therapeut.nl te staan. De serviceverlening is goed, de rubrieken zijn helder en ik krijg regelmatig verwijzingen via de website. Voor mij een reden om mijn lidmaatschap te verlengen.

Wandeltherapeut en NLP-coach
Lucia Hieltjes - Bilthoven (UT)

Dorette Bos - Relatietherapeute

Dorette Bos - Relatietherapeute

Deze site was voor mij een mooie manier om nieuwe klanten te krijgen buiten mijn eigen netwerk om. De kosten zijn laag en wegen dus goed op tegen de opbrengsten die het levert. Dus: voor iedere therapeut zeker de moeite waard om je in te schrijven op Vind-een-Therapeut.nl.

(Dorette stopte intussen haar zelfstandige praktijk als therapeute.)

Relatietherapeute
Dorette Bos - Zwolle

Greetje Bron- Knecht (Red Robin Therapie) - Analytisch therapeute

Greetje Bron- Knecht (Red Robin Therapie) - Analytisch therapeute

Ik ben iets meer dan 2 jaar aangesloten bij Vind-een-Therapeut en zeer tevreden met de respons die ik krijg op mijn profiel. Er melden zich verschillende cliënten uit de wijde omtrek van mijn praktijk. De kosten van het lidmaatschap haal ik er zo makkelijk uit. Ga zo door 'Vind-een-Therapeut'!

Analytisch therapeute
Greetje Bron-Knecht - Schijndel (NB)

Anne Reijers - Counselor & Life Coach

Anne Reijers - Counselor & Life Coach

Ik ben ontzettend tevreden over jullie website. Vrijwel al mijn cliënten komen via jullie site bij me terecht, en zoals ik laatst tegen een collega zei: het werkt als een tierelier :-) Dus veel dank daarvoor!

Counselor & Life Coach
Anne Reijers, Amersfoort

Els Van der Snoek - Traumatherapeut

Els Van der Snoek - Traumatherapeut

Wat een fijne, overzichtelijke website is Vind-een-Therapeut.nl. En zo compleet wat betreft de hoeveelheid therapieën waarop gezocht kan worden!

Voor zowel therapeuten als voor cliënten een zeer gebruiksvriendelijke site!

Traumatherapeut - Integratief therapeut
Els Van der Snoek - Zwolle (OV)

Sacha Beuk - Loopbaan- en life coach

Sacha Beuk - Loopbaan- en life coach

Ik wil zeer graag aangeven dat ik blij ben jullie op de site te staan, omdat deze heel professioneel, overzichtelijk en helder is. Jullie uitgebreide en vlotte reactie bij contact is echt GEWELDIG en ook dit maakt dat ik blij ben met jullie website vind-een-coach.nl!

Loopbaan- en life coach
Sacha Beuk - Noordwijk (ZH)

Opleidingscentra