Terug naar boven

Ervaringen van hulpverleners met onze doorverwijssites

Onderstaande spontane bedankingen ontvingen we van aangemelde hulpverleners van onze verschillende doorverwijssites. We vinden het leuk ze met je te delen! Wat is jouw ervaring met Vind-een-Therapeut.nl? Laat het ons weten!

Myriam Hellings - Dieptepsychologie

Myriam Hellings - Dieptepsychologie

De website Vind-een-Therapeut.nl is een uitkomst voor cliënten en therapeuten. Cliënten kunnen gemakkelijk de meest passende therapie vinden aan de hand van verschillende criteria en zoektermen. En ze kunnen therapeuten makkelijk met elkaar vergelijken. Het merendeel van mijn cliënten heeft mij gevonden via Vind-een-Therapeut.nl. Ik heb een volle praktijk en kan dus wel zeggen dat ik mijn succes aan jullie te danken heb! Heel erg bedankt en ga vooral zo door.

Dieptepsychologie
Myriam Hellings - Nijmegen

Viviane Leijten – Contextueel systeemtherapeut & Stress- en burn-out Coach

Viviane Leijten – Contextueel systeemtherapeut & Stress- en burn-out Coach

Ik heb nog geen seconde spijt gehad van mijn aanmelding bij Vind-een-Therapeut.nl. Het is een heldere website. Ze gaan duidelijk voor professionele uitstraling en kwaliteit. Mensen weten me regelmatig te vinden, dankzij de goede vindbaarheid van de website. Bij vragen krijg je snel reactie.

Contextueel systeemtherapeut en Stress- | burn-out Coach
Viviane Leijten - Best (NB)

Jeanette Van Haasen - Innerlijk kind therapeut & Coach

Jeanette Van Haasen - Innerlijk kind therapeut & Coach

Mede dankzij Vind-Een-Therapeut weten mensen me als therapeut en coach te vinden. Iedereen die op deze manier bij mij terecht is gekomen, heb ik kunnen helpen.

Zoals mijn cliënten zelf zeggen: 'Vind- Een-Therapeut is een duidelijke, laagdrempelige en gebruiksvriendelijke website die makkelijk naar de persoonlijke website van de therapeut doorverwijst'. Dit is erg belangrijk, want als je hulp zoekt, wil je niets liever dan snel geholpen worden. Zonder teveel omwegen en gedoe. Vind-Een-Therapeut heeft dit heel goed begrepen.

Ik ben fan. Mijn complimenten!

Innerlijk kind therapeut & coach
Jeanette Van Haasen - Tilburg

Cindy Heezius - Psychosociaal gesprekstherapeut

Cindy Heezius - Psychosociaal gesprekstherapeut

Ontzettend fijn om als therapeut aangesloten te zijn bij vind een therapeut. Naast dat cliënten mij ook via deze weg kunnen vinden, heb ik ook laagdrempelig en vriendelijk contact met de webbeheerder. De tips en tics die ik heb gekregen, zorgen voor een beter bereik.

Psychosociaal therapeut aan huis
Cindy Heezius, Santpoort-Noord

Lucia Hieltjes - wandeltherapeut en NLP-coach

Lucia Hieltjes - wandeltherapeut en NLP-coach

Ik vind het prettig om op de website van Vind-een-Therapeut.nl te staan. De serviceverlening is goed, de rubrieken zijn helder en ik krijg regelmatig verwijzingen via de website. Voor mij een reden om mijn lidmaatschap te verlengen.

Wandeltherapeut en NLP-coach
Lucia Hieltjes - Bilthoven (UT)

Dorette Bos - Relatietherapeute

Dorette Bos - Relatietherapeute

Deze site was voor mij een mooie manier om nieuwe klanten te krijgen buiten mijn eigen netwerk om. De kosten zijn laag en wegen dus goed op tegen de opbrengsten die het levert. Dus: voor iedere therapeut zeker de moeite waard om je in te schrijven op Vind-een-Therapeut.nl.

(Dorette stopte intussen haar zelfstandige praktijk als therapeute.)

Relatietherapeute
Dorette Bos - Zwolle

Greetje Bron- Knecht (Red Robin Therapie) - Analytisch therapeute

Greetje Bron- Knecht (Red Robin Therapie) - Analytisch therapeute

Ik ben iets meer dan 2 jaar aangesloten bij Vind-een-Therapeut en zeer tevreden met de respons die ik krijg op mijn profiel. Er melden zich verschillende cliënten uit de wijde omtrek van mijn praktijk. De kosten van het lidmaatschap haal ik er zo makkelijk uit. Ga zo door 'Vind-een-Therapeut'!

Analytisch therapeute
Greetje Bron-Knecht - Schijndel (NB)

Anne Reijers - Counselor & Life Coach

Anne Reijers - Counselor & Life Coach

Ik ben ontzettend tevreden over jullie website. Vrijwel al mijn cliënten komen via jullie site bij me terecht, en zoals ik laatst tegen een collega zei: het werkt als een tierelier :-) Dus veel dank daarvoor!

Counselor & Life Coach
Anne Reijers, Amersfoort

Suzan Van Apeldoorn - Vaktherapeut

Suzan Van Apeldoorn - Vaktherapeut

Ik ben super positief over Vind-een-Therapeut.nl! Zo’n 80% van mijn cliënten komt nu eenmaal ook via jullie website. Je kan heel duidelijk specialisaties, klachten en behandelingsvormen aangeven en ik merk dat dat heel goed werkt en dat de juiste mensen me hierdoor weten te vinden.

Ik kan ten allen tijde mijn profiel aanpassen. Toen ik veranderde van praktijknaam en me ging focussen op enkele andere therapievormen kwam dit goed van pas. Gebruiksvriendelijk!

Ik ben heel actief in de beeldende therapie en ik geef elke zelfstandige het advies zich te registreren op één van jullie websites! Ik raad het platform dus heel vaak aan aan nieuwe collega’s.

Vind-een-Alternatief.nl is nu dus ook een heel goed idee. Ik val zelf perfect binnen het doelpubliek van deze nieuwe site. Via Vind-een-Therapeut.nl heb ik al een heel groot bereik, maar ik merk dat er steeds meer belangstelling is voor holistische therapie. Voor deze mensen is het heel fijn dat ze via Vind-een-Alternatief.nl heel gemakkelijk bij me terecht kunnen!

Vaktherapeut
Suzan Van Apeldoorn - Almere

Willeke Gronenschild - Integratief therapeut

Willeke Gronenschild - Integratief therapeut

Via contact met jullie klantendienst pasten we mijn profiel aan. Sindsdien kreeg ik meteen meer aanmeldingen. Nu ik afgestudeerd ben, krijgen cliënten ook meer vergoed en merk ik dat er meer cliënten naar me toe komen. Elke week heb ik nu 4-5 contactnames, dankzij de combinatie van Vind-een-Therapeut en mijn website.

Het contact met jullie was echt super! Ik werd meegenomen en geholpen en dat is heel belangrijk. De communicatie is heel fijn en er wordt gericht hulp geboden. Heel tevreden over die communicatie!

Integratief therapeut
Willeke Gronenschild - Tilburg

Els Van der Snoek - Traumatherapeut

Els Van der Snoek - Traumatherapeut

Wat een fijne, overzichtelijke website is Vind-een-Therapeut.nl. En zo compleet wat betreft de hoeveelheid therapieën waarop gezocht kan worden!

Voor zowel therapeuten als voor cliënten een zeer gebruiksvriendelijke site!

Traumatherapeut - Integratief therapeut
Els Van der Snoek - Zwolle (OV)

Carin Ransijn - Hypnotherapeut

Carin Ransijn - Hypnotherapeut

Vrijwel al mijn cliënten ontvang ik via Vind-een-therapeut. Ze kunnen de site makkelijk vinden en als ze willen, kunnen ze meer informatie over mij en mijn werkwijze vinden door op de link naar mijn website te klikken. Ik kan in mijn statistieken zien dat ze dit niet vaak doen; vaak maken ze direct een afspraak via de website van Vind-een-therapeut. Ik vind het een prettige en duidelijke site waar mensen op een laagdrempelige manier hulp kunnen zoeken en de voor hen juiste hulpverlener kunnen kiezen.

Hypnotherapeut
Carin Ransijn - Rotterdam

Heidi Serbruyns - Lichaamsgericht therapeut

Heidi Serbruyns - Lichaamsgericht therapeut

Als startende therapeut die nog in opleiding was, was Vind-een-Therapeut.nl geweldig. Ik had een snel en gemakkelijk contact met de klantendienst die me meteen verzekerde dat ik me als aspirant al mocht registreren op de website. Ze hielpen me ook bij het zetten van de nodige stappen hiervoor. Hele goede service!

In de meeste gevallen sta ik sceptisch tegenover betalende websites, maar Vind-een-Therapeut.nl nam bij mij alle twijfel weg. Ik kreeg op de korte tijd die ik online stond meteen al 2 cliënten via jullie website, een heel mooie start dus. Bedankt voor de boost die jullie me konden geven als starter!

Lichaamsgericht therapeut & yoga-instructrice
Heidi Serbruyns - Rotterdam

Lily Valkenberg - Darmspoelingsspecialist & Orthomoleculair therapeut

Lily Valkenberg - Darmspoelingsspecialist & Orthomoleculair therapeut

Ik werd geïntroduceerd door een collega en ben nog steeds enthousiast over de website! Ik heb de website ook al vaak aangeraden.

Een grote sterkte van Vind-een-Therapeut.nl is dat ik weet dat het ook indirect werkt, door mondreclame. Het toont dat het altijd belangrijk is om zoveel mogelijk je naam bekend te maken. Als mensen googlen en ze zien je op verschillende sites, levert dat succes op.

Vind-een-Therapeut.nl is een mooie site, makkelijk om je profiel er op te zetten. Prijs is zeer goed, je haalt sowieso de kosten er meer dan uit.

Darmspoelingsspecialist & Orthomoleculair therapeut
Lily Valkenberg - De Bosch | 's Hertogenbosch

Luit Afman - Systeemtherapeut

Luit Afman - Systeemtherapeut

Ik ben via Google op jullie website terecht gekomen en wou het meteen een kans geven, want voor het tarief moest ik het zeker niet laten liggen. Het grappige is dat ik het grootste deel van mijn klanten nu ook via jullie bereik. Ik maakte heel gemakkelijk een profiel aan, en steeds op het juiste moment stromen de cliënten binnen, geleidelijk maar steady.

Ik wil meer en meer gaan focussen op klussen die via Vind-een-Therapeut.nl komen, dus ik vind dit een gemakkelijk systeem om mijn praktijk verder te gaan opbouwen. Heel leuk werken op deze manier!

Wat ik ook leuk vond is dat er rond corona enkele mails via jullie werden uitgestuurd over wat je allemaal kan doen om veilig en succesvol verder te werken. Ik bedank jullie hier nog graag eens voor!

Systeemtherapeut
Luit Afman - Utrecht

Barbara Soesan - Counselor

Barbara Soesan - Counselor

Sinds een jaar ben ik aangesloten bij Vind-een-therapeut.nl en naar volle tevredenheid! Een aanzienlijk deel komt via jullie website bij mij terecht en een deel van mijn cliënten komt via mijn eigen netwerk. De website is zowel voor therapeuten als cliënten heel helder en gebruiksvriendelijk. Cliënten kunnen makkelijk de best passende therapie vinden aan de hand van verschillende criteria en zoektermen. Ook is er genoeg ruimte om te laten zien wat jouw stijl is en hoe je als therapeut werkt.

Counselor
Barbara Soesan - Amsterdam

Liesbeth Meuldijk - NLP coach en hypnotherapeut

Liesbeth Meuldijk - NLP coach en hypnotherapeut

Als Master Hypnotherapeut NLP Coach en OCP-coach voor Perfectionisme ben ik heel blij met de vermelding op "Vind een Therapeut"

Ik ontvang wekelijks berichtjes en kan mijn informatie goed kwijt bij de omschrijvingen. Een lidmaatschap waar ik nog lang plezier van ga hebben!

Met Blije groetjes

NLP coach en hypnotherapeut
Liesbeth Meuldijk - Vlaardingen

Djuwi Franzen - Psychodynamisch therapeut & Systeemtherapeut

Djuwi Franzen - Psychodynamisch therapeut & Systeemtherapeut

Via een collega Psychodynamisch therapeut en Systemisch Coach heb ik het online platform voor therapeuten gevonden. Al meteen na een aantal dagen kwam de eerste aanvraag van een cliënt voor een traject binnen via de e-mail.

Het was voor mij spannend om zichtbaar te zijn, echter verdween dat vrij snel. En kan ik dankzij het platform mij bezig houden met mijn praktijk en het begeleiden van cliënten. Wat fijn dat deze website bestaat.

De samenwerking met het team verloopt soepel. De website is gebruiksvriendelijk voor cliënt alsook therapeut. En ook de investering verdien je snel terug. Ik heb gekozen voor een lang termijn commitment, omdat ik graag zichtbaar wil blijven.

Inmiddels heb ik mijn collega's in het werkveld geïnformeerd over Vind-een-therapeut.nl. Het is nu al een succesverhaal. Ik kijk uit naar een mooie samenwerking.

Hartegroet,

Psychodynamisch therapeut
Djuwi Franzen - Den Haag

Tessa Barten - NEI Coach

Tessa Barten - NEI Coach

Vind-een-Therapeut zorgt voor meer bekendheid voor mijn praktijk, wat fijn is. Ik ben beter vindbaar en krijg via deze weg ook aanvragen van mensen die op zoek zijn naar een therapeut.

NEI Coach
Tessa Barten - Nijmegen

Sacha Beuk - Loopbaan- en life coach

Sacha Beuk - Loopbaan- en life coach

Ik wil zeer graag aangeven dat ik steeds zeer blij ben geweest bij jullie op de site te staan, omdat deze heel professioneel, overzichtelijk en helder is. Jullie uitgebreide en vlotte reactie bij contact is echt GEWELDIG en ook dit maakt dat ik blij ben met jullie website vind-een-coach.nl!

Mijn keuze is nu om te stoppen als coach en zelf meer te gaan genieten.

Loopbaan- en life coach
Sacha Beuk - Noordwijk (ZH)

Mirjam Spoelstra - Hypnotherapeut

Mirjam Spoelstra - Hypnotherapeut

Ik krijg gemiddeld 4 nieuwe cliënten per maand van deze site, met hele verschillende vraagstukken en problemen. De mails die ik ontvang zijn altijd heel duidelijk omschreven wie de cliënt is en wat ze willen met naam en telefoonnummer en emailadres. Omdat je op de site duidelijk je specialisaties kan aangeven komen er echt cliënten bij mij, die bij mij passen. Dus dat is heel fijn.

Hypnotherapeut
Mirjam Spoelstra - Den Haag

Paula Roosjen - Rebalancer

Paula Roosjen - Rebalancer

Ik vind het heel fijn dat er een plek is waar cliënten kunnen bepalen welke therapeut op dit moment het beste past bij hen. Er zijn nu eenmaal zoveel mensen waar ze naartoe kunnen of waarvoor ze kunnen kiezen.

Het is mooi dat er een plek is waar mensen rustig rond kunnen kijken door welke therapeut zij zich aangesproken voelen. Via Google moeten ze al heel gericht op zoek gaan, en hier kunnen ze meerdere disciplines ontdekken. Vind-een-Therapeut.nl zorgt voor een bredere waaier aan soorten therapie en begeleiding.

Rebalancer
Paula Roosjen - Zwolle

Tom van der Linde - Coach

Tom van der Linde - Coach

Met nagenoeg alle mensen die via jullie bij mij terechtkomen, ga ik ook daadwerkelijk een traject aan met goede resultaten. De goede zoekcriteria van vind-een-therapeut.nl maken dat ik de cliënten krijg die bij mij passen en andersom. Vind-een-therapeut.nl is voor mij dan ook een belangrijke manier van cliëntenwerving.

Coach
Tom van der Linde - Amsterdam


Karin Meursing-Harens - Transpersoonlijk therapeut

Karin Meursing-Harens - Transpersoonlijk therapeut

Mijn bevindingen met Vind-een -therapeut zijn zeer positief.

Ondanks dat ik een mooie website heb laten maken, komen de meeste cliënten via Vind-een-Therapeut bij mij terecht. Het is een mooie, makkelijke site om een therapeut bij je in de buurt te zoeken. Het werkt zo goed dat een eigen site bijna overbodig is.

Ook heb ik jullie site bij veel collega therapeuten aanbevolen en zij zijn net zo positief als ik. In het kort dus alleen maar lof.

Transpersoonlijk therapeut
Karin Meursing-Harens - Groningen

Sabine Lodewijks - Enneagram therapeut

Sabine Lodewijks - Enneagram therapeut

Via Vind-een-Therapeut.nl heb ik al een aantal hele leuke trajecten uit mogen voeren.

Ik merk dat mensen kiezen voor mij omdat ik niet standaard werk, maar technieken combineer en afstem op wat iemand nodig heeft. Ik pas zelf ook niet in een klassiek hokje, dus trek ik mensen aan die zichzelf ook niet in één hokje kunnen plaatsen. Mensen zoeken heel vaak iets anders, na jarenlange reguliere therapie. Mijn bedrijf heeft nu als slogan 'Anders coachen', aangezien dit is wat écht bij mij past. Ik heb ervoor gekozen om naast het reguliere ook andere methoden en technieken in te zetten, omdat ik daar zelf heel wat aan heb gehad.

"Energetisch voelt dit goed, ik voel de klik dus ik stap er met veel plezier in."

Enneagram therapeut
Sabine Lodewijks - Eindhoven

Onze partners