Terug naar boven

Artikelen

Hoe omgaan met misbruik van mijn gegevens?

26/03/2021 - Malafide websites gebruiken soms openbare gegevens op het internet om hun eigen websites mee op te vullen. We willen jullie zo goed mogelijk informeren en adviseren bij deze nieuwe vorm van internetmisbruik.

Lees meer over wat dit is en wat je kan doen tegen ongewenst gebruik van je gegevens.Hoe makkelijk online betalingen aanvaarden als therapeut?

03/12/2020 - Misschien vind jij of je cliënt het fijner om niet met cash te hoeven betalen. Of misschien is het handiger om voor of na een online sessies direct een melding te ontvangen dat de betaling uitgevoerd is.

Lees meer over makkelijk online betalingen aanvaarden als therapeut.Hoe omgaan met ongepast seksueel gedrag?

01/12/2020 - Heel wat therapiesessies vinden tegenwoordig online plaats. Een nuttig alternatief voor live sessies! Maar voor enkelingen lijkt het een grens weg te nemen. Krijg je te maken met ongepast seksueel gedrag tijdens online therapiesessies?

Lees onze tips rond omgaan met ongepast seksueel gedrag tijdens therapie.Hoe ondersteuning blijven geven tijdens een lockdown?

12/11/2020 - Nu de overheid coronamaatregelen invoert, merken we dat er bij heel wat therapeuten vragen ontstaan. Moet je jouw sessies nu wel of niet laten doorgaan?

Lees onze tips rond aangepaste ondersteuning tijdens een lockdown.Tiendaagse van de Geestelijke Gezondheid

29/09/2020 - In het kader van de 10-daagse van de geestelijke gezondheid helpen we je graag een stap dichter bij een goed gevoel.

Lees al onze artikelen rond de Tiendaagse van de Geestelijke Gezondheid.Tips voor een goede vindbaarheid

22/11/2019 - Hoe word je online goed vindbaar als therapeut? We bundelen onze tips in deze blog!

Lees onze tips voor een goede vindbaarheid.
Opleidingscentra