Terug naar boven

Update rond therapie tijdens Covid-19-lockdownOok tijdens Corona blijven heel wat psychotherapeuten in aangepaste vormen therapie voorzien. Dat kan bv. via video call, telefoon, chat of e-mail. Deze vormen van therapie kunnen tijdens een periode van lockdown even waardevol zijn als een face-to-face gesprek.

Blijf ook tijdens deze periode zorg dragen voor je mentale gezondheid en maak gerust een afspraak met één van onze therapeuten.

Deel je therapie-ervaring

Heb jij de kracht van therapie al ervaren? Jouw verhaal kan vertrouwen geven aan mensen die nog zoekende zijn en zo de stap naar therapie vergemakkelijken. Deel nu anoniem je ervaring op Vind-een-Therapeut.nl en doorbreek samen met ons het taboe rond therapie.

Je ervaring delen


Benieuwd naar het effect van therapie voor anderen? Lees hier alle ervaringen!

Ben je therapeut? Hier vind je meer toelichting over de therapie-ervaringen.


*Noot: Het is geenszins de bedoeling een reviewsysteem aan te bieden om individuele therapeuten (positief of negatief) te beoordelen of om reclame te maken voor therapeuten. De voornaam van de therapeut en de belangrijkste therapievorm kan wel vernoemd worden. Ervaringen worden enkel gedeeld met volledige toestemming van de cliënt.

Opleidingscentra